Best 100 CHEF 2018 Best 100 CHEF 2017

I migliori ristoranti di cucina cucina sarda in Cagliari

57 ristoranti in GastroRanking

Ordinare per Ristoranti vicini
9,0
908
Recensioni

Agriturismo Sa Marighedda


Castiadas
29/08/2024: Location perfetta, cena tra gli ulivi sotto le stelle, cibo ottimo, personale cortese e simpatico. Wow il loro vino, il loro mirto e buonissime le melanzane! Super consigliato, giochi a disposizione per i bambini, ottimo per una serata piacevole con i figli a debita distanza!
28/08/2024: Sempre impeccabile, da moltissimi anni una garanzia, snno rinnovarsi rimanendo fedeli a sé stessi e ai propri clienti.

8,7
5310
Recensioni

Sa Domu Sarda


Cagliari
20/08/2024: Super recommended. Very elaborate and quality food. Very professional and fast service. Very Sardinian and elegant decoration. Looking forward to repeating and trying other dishes. For me the best in Cagliari. It is necessary to reserve in advance.
19/08/2024: Great place, we went here on a recommendation, they are very friendly and willing to speak to you in English if that is your main speaking language. 5 out 5

8,6
890
Recensioni

Ristorante Crackers


Cagliari
28/06/2024: High quality cuisine, varied and delicious dishes
24/06/2024: Restaurant with history in Cagliari and 5-star food. Super attentive and efficient staff. Delicious food (the specialty is risotto).

8,5
2351
Recensioni

SA PIOLA RESTAURANT


Cagliari
03/09/2024: Typical restaurant, excellent food and service
01/09/2024: We had dinner at a table outside in a very suggestive alley. The staff attentive and kind. Good dishes, a slightly revisited Sardinian dish.

8,5
2122
Recensioni

Sa Ide e S'Ollia


Cagliari, 20-30€
21/08/2024: Excellent appetizers. Delicious sweets. First ones that leave me perplexed, with such a niche and refined concept I expect something more than an industrial fregola. The pecorino pannacotta is highly recommended. Friendly owners and great GT!
20/08/2024: Entertainment, we came here by chance....one surprise after another....congratulations for everything from the entrance to the exit......and Fantastic with our friend....allergic to gluten.. ....,Highly recommended....without hesitation

8,4
685
Recensioni

Il Buongustaio


Cagliari
26/08/2024: From the service, to the quality of the dishes, including the wine and desserts, I recommend this restaurant 1000%. Thank you for the warm welcome and your refined dishes. And a thousand thanks to the pastry chef for his desire to delight customers.
26/08/2024: Gourmet cuisine, excellent dishes, top-notch welcome! Recommended!!

8,4
2080
Recensioni

PANI E CASU


Quartu sant'elena
01/09/2024: We had a great time! Thank you!
31/08/2024: Original place, spectacular owner, very kind waiters Extraordinarily good food

8,4
647
Recensioni

Ristorante Miramonti Seulo Turismo Rurale


Seulo, 20-30€
17/08/2024: After a stiddiosa trip.... a nice moment of refreshment
13/08/2024: Patrizia and Cristina always magical.

8,3
2889
Recensioni

Sa Cardiga e Su Schironi


Capoterra
20/08/2024: Excellent service, food and environment.
19/08/2024: Stunning fish restaurant with adjoining wine shop Salami entree, carasau bread, spreadable pecorino cheese and salami Varied menu with fish-based starters, first courses and second courses Infinite wine list with selection of national wines for each region I recommend booking in advance Dinner with first wine and fried food Inside, sale of typical products and the possibility of testing wines and products

8,1
1034
Recensioni

Ristorante Bacchixeddu


Pula
01/09/2024: Ci siamo stati 2 volte in una settimana, la prima volta abbiamo atteso davvero tanto l’arrivo delle pietanze, ma il gusto di quanto ordinato (mix di tartare di pesce, e 2 primi tagliolini al nero, spaghetti con bisque di gambero e 2 turamisciù) ci ha fatto mettere da parte la snervante attesa. Tanto è vero che siamo ritornati la seconda volta, scegliendo un orario differente. È inutile dire che anche la seconda volta siamo rimasti contentissimi della scelta! Per me si classifica al primo posto di tutti i ristoranti della zona e se devo dirla tutta anche di altre zone della Sardegna. Il personale è composto da tutti giovani, molto cordiali e professionali! I miei complimenti a tutti!
30/08/2024: Sono venuto qui il mio ultimo giorno di vacanza per godermi per l'ultima volta i sapori sardi. Qui ci veniamo ogni anno e non ci delude mai. C'erano tante scelte dagli antipasti di terra e di mare, ai primi, ai secondi e per i più piccoli anche il menù baby. La cosa più buona di questo ristorante è il pesce, pescato da loro il giorno stesso: Squisito. Di primo abbiamo preso:dei ravioli ripieni con pecorino in salsa con panna e sugo, dei tagliolini col nero di seppia e bottarga e una pasta con rapa e pecorino. Era tutto buono. Di secondo io ho preso un fritto misto con totani, calamari, seppie, un polpo, pesciolini e gamberi: il paradiso, buono e abbondante, e gli altri hanno preso la seppia e il pescato del giorno, di preciso la triglia. Per finire un caffè e via. Il cibo era ottimo, il servizio impeccabile, erano gentili: ti spiegavano tutto e ti davano degli ottimi consigli. Sono anche veloci a portare il cibo. Bravi bravi. Consigliatissimo

8,1
1159
Recensioni

Agriturismo Gli Ulivi


Gergei
01/09/2024: I highly recommend it, excellent location and excellent menu, especially the porceddu.
25/08/2024: I had dinner at the Ulivi with a group of friends and unfortunately the experience was not the best. I have been coming to this part of Sardinia every year for at least twenty years and no Sardinian dinner I have taken part in has been of such a low standard. These were the following courses. Starters: fried (courgettes, peppers, aubergines), various cured meats and cheeses, caponata, a sort of local cheese/ricotta First courses: malloreddu and ravioli (with ricotta and saffron filling) Second course: suckling pig with potatoes and sheep Desserts: seadas, panna cotta, chocolate cake. Let's start with the fried foods: bland, inside (courgettes, aubergines and peppers) raw not to mention CRISPY and doughy breading. Tasteless and mostly raw caponata. Local cheese too "acidic". Plate of cold cuts and cheeses acceptable in taste but not in quantity. First courses: the saddest malloreddu in history. Cold, pale, tasteless, with inedible sausage and watery gravy. Cold and poorly cooked (raw) ravioli, filled with ricotta and saffron, savage in taste. Second: suckling pig. Without praise and without infamy. Back of salt and springs in the outermost parts where greater crunchiness would be appreciated. Overall some pieces were edible (it's still pork) others were RAW. I forgot the potatoes for the suckling pig...maybe it's for the best. Desserts: RAW Seadas (but how is it made?) and I won't say anything else. Rock hard chocolate cake. The Crème caramel was (perhaps) passable, even if I don't understand the double handful of unnecessary almonds to garnish everything. Total cost €40 per person. I hadn't been to this place for years but comforted by new positive reviews I wanted to try it again. I would say that sometimes it's better not to backtrack. I close with a classic. “I didn't give zero stars just because there wasn't the option to do so.”

8,1
2189
Recensioni

Su Furriadroxu


Pula
15/08/2024: Ambiente molto bello, ottima cucina sarda e camerieri attenti e competenti. Giusto il rapporto qualità/prezzo. Sicuramente torneremo
15/08/2024: Gentilezza e preparazione del personale molto gradite, qualità e presentazione dei piatti molto elevate, sapori eccellenti e buon rapporto qualità prezzo. Il luogo è piacevole, all'interno di una corte con porticato e giardino, l'unica pecca è che d'estate sia molto caldo e asfittico ma pazienza, ne val la pena!

8,1
5220
Recensioni

Sa Tankitta


Villasimius
10/08/2024: Delicious food, nice friendly staff, honest price and Roberto is number 1
09/08/2024: The mussel appetizer and the first course with local scampi are unforgettable. Spaghetti with clams and bottarga, not very well combined, is ok.

8,0
2599
Recensioni

L'Oca Bianca


Cagliari
14/08/2024: A discovery in the center of the marine area of ​​Cagliari. We were looking for the taste of the pizza of the past, when everyone made Roman-style pizza and not Neapolitan-style. Thin with crispy edges it was truly satisfying, taking us back in time. The toppings were plentiful and of good quality and the size of the pizza was not excessive. The well-kept venue features several contemporary paintings. The service worthy of praise, for the speed of pizza delivery and the friendliness in the room. We will definitely be back! Average prices for those of us who come from classic gourmet pizzas.
14/08/2024: Very good pizza, pleasant service, just a poorly soundproofed restaurant so if the room is full or with a large group, it is very noisy

7,9
1884
Recensioni

Pani E Casu Cagliari


Cagliari
28/08/2024: Good food, service can improve.
27/08/2024: Abbiamo cenato in una terrazza che dava su un bellissimo belvedere. Abbiamo ordinato un antipasto misto che prevedeva salumi, formaggi e verdure/legumi cucinati in vario modo, abbastanza buoni. Per secondo abbiamo mangiato il porceddu, che avevamo dovuto ordinare già per telefono, cucinato molto bene con contorno di patate al forno. Le porzioni sono abbondanti. Personale cordiale. Consigliato per chi vuole mangiare il porceddu tipico sardo!

1 2 3 ... 4

Iscriviti alla nostra newsletter

Il tuo browser non ha questa funzionalità