Cozy and characteristic place, impeccable service and quality products
Adriano Alessandria
.
23 Marzo 2024
10,0
Beautiful venue, with attention to the smallest details.
Top quality.
The room with the well, or rather with the wells, is fantastic.
Great Pierino.
ANTONELLO OGGIANU
.
19 Marzo 2024
10,0
Pizza restaurant in the historic center of Saluzzo. Very nice and characteristic place, friendly and kind waiters. Good but not memorable pizzas. Rich menu for the restaurant which we did not try. Medium-high prices
Lorenzo Balbo
.
17 Marzo 2024
8,0
Wonderful venue. Impeccable service, excellent food. Very chic!
Eleonora Giordano Chiavassa
.
13 Marzo 2024
10,0
Often at dinner, even during the week...
Excellent meat and wine... Always at my table, the "70"!
Friendliness and impeccable service.
Mauro Palazzo
.
11 Marzo 2024
10,0
We are at extremely high levels, location with 10 friendly and knowledgeable dining room staff...food and wine at very very high levels...really a very positive experience.
Marco F
.
07 Marzo 2024
10,0
Beautiful place, excellent dishes....
Fiche Fissore
.
07 Marzo 2024
10,0
We often come back for lunch here when we are in Saluzzo. Welcoming environment, excellent service from the owner to the staff.. all good and well cooked, perfect times between courses also considering the number of seats. Very good!
Umbe Vitu
.
03 Marzo 2024
10,0
Sempre perfetto, dalla pizza al caponet, al fritto di calamari, perfetto il dolce. Perfetto l’ambiente, perfetto il servizio, nulla da dire se non: complimenti!!! Tant’è che quando posso ci torno.
valter f
.
06 Novembre 2023
10,0
Ospite di un caro amico dopo una eternità ho potuto riassaporare le prelibatezze piemontesi in terra cunese o meglio a Saluzzo. È stato davvero emozionante.
Il locale luminoso, spazioso, arredato con gusto con diversii ambienti molto singolari come il caveau e la cantina segreta.
La cucina elaborata ma concreta e mai banale. Materia prima di assoluta qualità.
Il personale, tutto, sia di sala che di cucina cordiale, sorridente, disponibile e innamorato del proprio lavoro cui gli ottimi risultati sono evidenti.
Vitello tonnato piemontese, battuta di cruda di fassone, brasato al barolo, guancia di manzo con castagne... tutto annaffiato con un ottimo Nebbiolo Vietti. Infine tris di dolci e passito ma ancora cioccolato fondente a pezzi e Rhum selezionato.
Ero in trasferta ma, in realtà, a casa e mi sono commosso. Complimenti allo Chef. Grazie
Peridon
.
22 Ottobre 2023
10,0