One delicacy after another, a super nice place and ultra friendly staff!
Definitely worth returning
Virginia Marino
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02 Aprile 2024
10,0
If you want to eat fresh, handmade pasta, this is the ideal place. Top service, kind and friendly. All good
Davide Regondi
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26 Marzo 2024
8,0
Without words: highly recommended
Lamberto Saletti
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20 Marzo 2024
10,0
Finally a pasta restaurant with a serious choice. I recommend. So much so that we are returning there this evening, Wednesday, for the special evening "à la Romana"... for even more sublime experience. BRAVO the “Maccheriana’s”. Souvenirs to bring back to Australia. THANKS.
Jean-Louis DIDOMENICO
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20 Marzo 2024
10,0
La Maccherìa is a very welcoming place, the environment is pleasant. The fresh pasta is made by them and goes very well with the sauces, creating a perfect combination. The dining room staff is friendly, fast and very professional. A special thank you goes to Angela who served us with enthusiasm and rare kindness.
Advised.
Until next time.
Fabio Cerreto
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17 Marzo 2024
10,0
The search for the raw material, the transformation of it with the right attention and Giulia's kindness have created a right combination that cannot be found in a common fast food restaurant.
Mariagrazia Rosso
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13 Marzo 2024
10,0
Excellent address! The welcome is warm, the decor is very tasteful and combines retro and modernity. We love. As for the concept, it is very very nice; We eat homemade pasta that you can even buy by weight when you leave!
Everything was good. Very nice also the possibility of choosing a more hearty dish for a few extra euros. Truly an excellent experience to be repeated without a doubt!!
Ruby 0680
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10 Marzo 2024
10,0
Pleasant and welcoming, the Maccheria welcomes you with its pasta-shaped lamps (the tagliatelle lamp is the one I like best!) and a kind and dynamic staff. Tasty and excellent quality dishes. The pasta is simply divine! Highly recommended.
Alessandra Andreani
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07 Marzo 2024
10,0
Unico ristorante aperto la sera del Primo dell'anno a Cuneo. Siamo stati fortunati, perché abbiamo tutti mangiato della pasta ottima. Rigorosamente fatta a mano. Per i secondi la scelta è minima. D'altronde il posto è la Regina della pasta in vari gusti. Alcuni amici hanno preso due primi. Tutto buonissimi. Personale al femminile carinissimo.
marcella C
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04 Gennaio 2024
8,0
Esperienza fantastica in questo ristorante/ laboratorio di pasta fresca. Ambiente elegante ma allo stesso tempo informale. Accompagnati dal simpatico e professionale Antonio, abbiamo iniziato la nostra degustazione con un piatto di bruschette miste ( dalla classica a quella con tartufo) , poi la regina : la pasta! Agnolotti - Ravioli - Tortellini: tutto eccellente . Ottimi anche i dolci , la sorpresa è stato il conto : per qualità dei prodotti, servizio e location è stato ottimo! Ho acquistato dei prodotti ( gnoccoloni e ravioli) da cucinare a casa .
Lj61
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23 Ottobre 2023
10,0