Excellent food but little choice on the menu. Elegant and clean environment.
Barbara Visicale
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25 Marzo 2025
8,0
Excellent service. Pleasant environment. Well presented quality food. Worth trying if you come to Avola.
Excellent seafood lunch and truly impeccable service. Well done
Andrea Reale
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23 Marzo 2025
10,0
The place is ideal for large groups but also for a dinner for two. I liked the idea when friends offered me a pizza at Portomatto but to tell the truth they didn't serve the type of pizza I love, too crunchy and dry on the palate, little sauce, and no oil which makes the pizza moist. The oil was served at the table but it's not the same thing, when it's cooked, it gives flavor to the pizza and the toppings. Nonetheless, the cooking is in a stone oven with almond peels and this is certainly appreciable. Who wants a different pizza from usually can try this pizzeria.
Teresa Zimmitti SIRACUSA
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18 Marzo 2025
8,0
a magnificent experience.
I recommend this restaurant because everything is excellent from the impeccable service to the quality food. Excellent value for money, in fact the bill surprised me in a positive way.
Compliments to all the staff, from the waiters to the chef
Valentina Melilli
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09 Marzo 2025
10,0
Very good pizza! Impeccable service!
Except perhaps the fish risotto which lacks large pieces of fish…
Ni Jo
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06 Marzo 2025
8,0
We really enjoyed the place, quality food and great friendly staff. Best restaurant we found around here. Don't miss out on their tiramisu
Cai Jurasik
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03 Marzo 2025
10,0
One of our favourite places in Avola! Great food and service. I highly recommend the ‘spuma di ricotta’ dessert, it’s indescribable!
Simone Fachin
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02 Marzo 2025
10,0
Di recente sono tornato in questo ristorante che già conoscevo e apprezzavo, questa volta organizzando una cena con tre famiglie: la mia, quella della mia ragazza e quella di mio cognato. Ancora una volta, il personale si è dimostrato impeccabile, accogliendoci con grande gentilezza e accompagnandoci per tutta la serata con professionalità, attenzione e un tocco di simpatia che ha reso l’atmosfera davvero piacevole.
Abbiamo avuto modo di provare sia la pizzeria che il ristorante, e ogni piatto ci ha conquistati. Il risotto alla mandorla di Avola è stato una vera sorpresa: favoloso, un equilibrio di sapori unico! Anche le pizze non sono state da meno, con ingredienti di altissima qualità che hanno fatto la differenza.
La serata si è conclusa con un mix di dolci, tutti curati nei minimi dettagli e incredibilmente buoni. È stato il modo perfetto per chiudere una cena che ci ha soddisfatti sotto ogni aspetto.
Complimenti a tutto lo staff per l’ottimo lavoro. Torneremo sicuramente ancora!
Antonio B
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11 Gennaio 2025
10,0
Questo posto ci è stato consigliato , abbiamo gustato un ottimo baccalà su millefoglie di patate , un fritto misto cotto a puntino , delle bruschette e della pizza . Il dessert è stato una piacevole sorpresa , dal cuore caldo di cioccolato al parfait di mandorla , al gelato alla cannella , tutto ottimo ! Ci ritornerò senz’altro altro per gustare altri piatti !
Sabrina C
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07 Gennaio 2025
10,0