I went to this restaurant for a lunch with friends, we ate very well, especially the first courses and the meat are really worth trying, even the cantucci with vinsanto are really good! Really very friendly and kind staff, super recommended!!
irene moraldi
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02 Aprile 2024
10,0
Beautiful San Donato area, very family atmosphere, excellent welcome. Excellent food
Roberto Camia
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30 Marzo 2024
8,0
Definitely one of the best dining experiences of my life.
Stunning place, set in one of the most beautiful and characteristic villages (in Tuscany) that can be found in Italy.
Courteous, competent and helpful service.
Dishes of the highest quality, from the first courses (all: superlative ravioli), on which the pici all'aglione stand out (never eaten anything like it!), to the meats and finally to the desserts (excellent tiramisu).
Absolutely worth trying again.
Make a reservation, the place fills up (rightly) quickly.
Park just outside the Borgo.
Mirko Di Pardo
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24 Marzo 2024
10,0
Being the only restaurant open in the whole village, we decided to try it and we were very satisfied. Very kind staff.
Elena C.
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17 Marzo 2024
10,0
Excellent restaurant. We particularly appreciated the quality of the raw materials and the execution of the dishes.
Very friendly service and there was no shortage of discount.
Highly recommended!
libera maria giuffreda
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09 Marzo 2024
10,0
UNIQUE restaurant of its kind, very spacious
Impeccable service
The food is all fresh and of high quality, first and second courses are a must and finally desserts made by them are amazing😋
I recommend it for lunch/dinner with friends, as a couple or even for business lunches
We went last night, friendly and very kind service, delicious homemade pasta, mixed grill with wonderful steak, and what can I say about the superb panna cotta.
I recommend it for a local cuisine experience.
Compliments to the chef
Papi buzzi
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03 Marzo 2024
10,0
Thanks to Otello and Luigi!!!!
We came from Friuli and it was worth the whole trip.
Anna Giacomini
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23 Febbraio 2024
10,0
Ho cenato qui, in comitiva con amici, nei giorni del ponte dell’Immacolata. Che dire? In questo bel borgo antico nella Terra del Chianti, la trattoria di Otello è vera e genuina. Non è qui da ieri: in sala anche il figlio Luigi ed in cucina il giovane nipote Matteo. Tre generazioni di ottima cucina toscana. Nel menù che è recitato a voce ci sono in pratica tutti i piatti della cucina fiorentina. Vale dire ribollita, pici con l’aglione, tagliatelle al sugo d’anatra e via dicendo che spesso cono offerti insieme con una serie di generosi assaggi. E poi la carne: ottima, saporita. Dalla bistecca, al filetto, alla tagliata o allo stracotto: imbarazzo della scelta. Per non dir di quella di maiale. C’è un vino della casa di… default, ma la cantina è varia e si possono scegliere bottiglie interessanti. Grande senso dell’ospitalità e tanta cortesia. I prezzi sono più che ottimi.
492Ruggiero53
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11 Dicembre 2023
10,0
Trattoria semplice ma confortevole,personale gentile e attento al servizio,prezzi nella norma,pasta fresca fatta in casa davvero buona.piatti semplici ma rispettando la tradizione toscana…pici all’ aglio e topppp,tutto molto buono…lo consiglio
fedeinf123
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19 Novembre 2023
10,0