Excellent restaurant! Very pleasant service
Alice Masson
.
10 Agosto 2024
10,0
Locale in centro a Cormons, fornito di un bel giardinetto/veranda dove poter mangiare al riparo dalla strada.
Servizio cordiale, molto curato, i gestori sono bravi a metterti a tuo agio.
Il cibo è di ottima qualità, con piatti della tradizioni rivisitati ma non stravolti.
Presentazione dei piatti molto accattivante.
Lo consigliamo.
Ottimo vino!
Cpez75
.
01 Luglio 2024
10,0
Nice restaurant, really nice and excellent meat and fish dishes, very good wine
Paolo Picco
.
28 Giugno 2024
10,0
When Friulian and Gorizia cuisine becomes an authentic experience of the senses. Service, attention, attention to detail, friendliness, attention to detail and top quality products, from entrees to exceptional wines. Refined, classy environment combined with the simplicity of the Friulian hearth. Space. My taste buds enjoyed.
Karumi
.
23 Giugno 2024
10,0
very nice friendly service. food was really good specially the fish. best place in town.
Peter Balogh
.
08 Giugno 2024
10,0
Very good food, nice people, lovely place near a parking.
Michele
.
25 Maggio 2024
10,0
Excellent restaurant, Friulian cuisine but with a touch of research. Quality dishes, welcoming venue and impeccable service. Good wines, not a restaurant bill, obviously, but without exaggeration.
Davide Moretti
.
18 Maggio 2024
10,0
Restaurant in the center with a very relaxing and welcoming atmosphere, well-prepared and well-presented dishes, a real delight for the palate, all accompanied by the best bubbles in the area... and the friendliness of the host who did not fail to offer us much appreciated advice for our bike trips!
Stefania Dalpiaz
.
15 Maggio 2024
10,0
A delicious dinner accompanied by local bubbles. To be recommended.
Salvo Dori
.
13 Maggio 2024
10,0
Scelto per provare i piatti della tradizione, siamo stati tutti soddisfattissimi, non si poteva far scelta migliore! Accoglienza, assaggio di benvenuto, impiattamenti, materie prime di livello e del territorio, pane e pasta fatta in casa.. tutto meraviglioso! Abbiamo scelto come antipasto il crudo di cormons e il frico che lo chef propone con il pane anziché le patate ed asparagi (molto buono!), come primi blecs con pancetta di cormons e sclopit di stagione e cjarsons alle erbe( tutto ECCEZIONALE!) ,come dessert gli gnocchi di susina con cannella burro e zucchero ( una goduria!!!). Abbiamo avuto modo di salutare e confrontarci con lo chef, una persona di rara disponibilità! Assolutamente da consigliare ad occhi chiusi!
GIO’-JOY
.
05 Aprile 2024
10,0