Best 100 CHEF 2018 Best 100 CHEF 2017

I migliori ristorantinella città Cremolino della Alessandria

6 ristoranti in GastroRanking

Ordinare per Ristoranti vicini
8,3
956
Recensioni

Ristorante Vetta


Cremolino
02/04/2024: Top Easter lunch Excellent food and top notch service. Well done!!
01/04/2024: The best in the area, excellent food, super-friendly service

6,9
336
Recensioni

Ristorante Hotel La Bruceta


Cremolino
31/03/2024: Impossible to enjoy eating due to the excessive noise of chatter in the room. Instead of digestive, a paracetamol for headache is recommended. Sin
23/03/2024: We have always eaten well at Bruceta di Cremolino. We have always appreciated Juri's dishes so much so that we recommend friends and colleagues to try his cuisine. We were also very satisfied with the dinner proposed for the Valentine's Day menu at Castello di Trisobbio. But we cannot help but make some clarifications which unfortunately left us very annoyed. We always drink only water because we prefer to accompany our dishes only with water. (Will we be free to order what we like or not???). The lady with the t-shirt with "The boss" written on the back was very surprised and continued to offer us the drinks on the menu with embarrassing insistence. As if that wasn't enough, she was rude when at the checkout she told us that we should let ourselves be tempted next time by the drinks and dessert with an unpleasant expression... She practically scolded us. You can save yourself this embarrassment by clearly indicating on the menu that the pizzas are half price as long as you order a dessert, an appetizer and a drink other than water.



Nessuna

Agriturismo La Rossa


Cremolino
30/12/2023: Siamo stati a cena con una bimba, siamo stati accolti benissimo dal proprietario che ci ha fatto sentire a casa e abbiamo mangiato ottime specialità locali accompagnate del loro vino molto buono. La bambina si è divertita nell'angolo dei giochi, prezioso! :)
04/11/2023: Fatevi coccolare dalla cucina di Cinzia e dalla simpatia di Franco! Squisita la loro focaccia da aperitivo. Noi abbiamo optato per un antipasto: salame crudo e cotto che si scioglieva in bocca! Un flan con crema di parmigiano e delle barchette con robiola di roccaverano con un'esplosione di mostarda d'uva. I primi: tajarin con ragù di capriolo e i RABATON: dei cannelloni di magro tipici della privincia di Alessandria. I dolci: una buonissima torta di nocciole e la POLENTA DI MARENGO ovvero una torta soffice a base di farina doppio zero, farina di mais, mandorle, uvetta e uova. Ma la chicca era la gelatina di moscato... una freschezza x il palato! Il tutto innaffiato da un buon barbera di loro produzione! Gusti semplici e ricercati nella cucina del monferrato!



Nessuna

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