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I migliori ristorantinella città Aieta della Cosenza

5 ristoranti in GastroRanking

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8,9
126
Recensioni

Ristorante La Baita


Aieta
07/09/2025: La Baita was a pleasant confirmation, the owner was extremely kind, and the staff was knowledgeable. They immediately set up a table inside because it was a bit chilly in the evening... but let's talk about the food! Excellent! The Aieta ham is always a guarantee of delicacy, the ricotta is top-notch, the pasta is all homemade, the tomato ravioli are delicate and delicious, as is the lagane (tagliolini) with local chickpeas... It's definitely worth the drive up to this village... a restaurant open all year round that "consoles" you with its food culture. P.S. Sorry for the photos... we dusted everything...
01/09/2025: A pleasant surprise in Aieta. Good food and a friendly, attentive welcome.

8,0
108
Recensioni

Trattoria da Maria


Aieta
23/08/2025: Simple yet high-quality cuisine. Excellent appetizers, and both the fusilli and ravioli are a must-try. The atmosphere is relaxing and cool on warm summer evenings. Friendly staff. We'll definitely be back.
12/08/2025: Excellent. Fair prices for authentic food.

6,8
105
Recensioni

Le Due Lanterne


Aieta
24/07/2025: I stayed in the B&B not in the hotel but not finding it I'm writing here, dated but nice apartment, very efficient service and rich breakfast
06/07/2025: Divinely eaten, appetizers with local products, Calabrian fusilli with sauce, baked lamb, eggplant rolls and roasted peppers. Delicious food, welcoming host, amazing cook. Even the house red was pleasant. An experience to repeat... definitely!


Nessuna

Ristorante dell'Azienda Agricola Terrerosse di Massadita


Aieta
22/08/2024: Esperienza pazzesca. Siamo arrivati in agriturismo per la cena, e siamo stati accolti in maniera davvero deliziosa, dopo un episodio divertente che ci ha interessati…cena ottima, antipasti con salumi a km 0, tutto biologico e tutto davvero saporito. Abbiamo amato la filosofia di Sonia, il lavoro che c’è dietro tutto e che dire! Siamo rimasti non soddisfatti ma molto di più. Primi caserecci, risotto con una fetta di zucca intera pazzesca! Fusilli fatti in casa con un ragù sublime. E abbiamo chiuso con arista di maialino nero e biete ed anche questo ci ha stupito in maniera positiva. Tutto perfetto dall’accoglienza, al cibo, all’esperienza nella sua totalità. Cena fissa con un rapporto qualità prezzo ottimo. Grazie di tutto e alla prossima


Nessuna

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