Nice place and really good food.
I would have revised the portion sizes of the fried food and mixed grill; at other places at the same price, the portion sizes are much different.
Slow service... There were three of us and we arrived at 8:00 PM. The place wasn't even half full, and for two courses and a dessert each, it took almost three hours. The younger waiter should be more cheerful and smiley.
Alessio Baronti
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13 Luglio 2025
8,0
For the first time here. So we ate a raw fish (where I said not to put onion and instead it arrived with onion gel) and a mixed seafood appetizer and the quality is there. Then a grill that I didn't try, I was told good but a little poor, a tagliolini with lobster that tasted of tomato... and I don't think the lobster was fresh. Then the thing that bothered me the most was a glass of Vermentino la pettegola for 7 euros!!!! It costs 8 a bottle... this is really scandalous!!!! Which is really poor as a glass. Without sweet bitter coffees... 163 euros for two a little too much. A small bottle of wine. Good service, the guy with glasses, the rest in short. Then we got up in a hurry because inside despite the air conditioning we were sweating
Leone 84
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29 Giugno 2025
6,0
Cozy and elegant place. Very helpful and professional staff. Excellent food and a wide selection of wines. Absolutely to try!
Massimiliano
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28 Maggio 2025
10,0
Italian fine dining. Recommended!
Per Lange
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24 Maggio 2025
8,0
From Lorenzo. I've already said it all ❤️
Jonathan Tocchini
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25 Aprile 2025
10,0
splendid restaurant in the center of Montecatini Terme where you can taste very fresh fish and drink even better. Each recipe is delicious and served in a refined way. I recommend the raw fish dishes with many varieties of oysters. Very knowledgeable and kind staff, you feel at home, excellent value for money in proportion to the excellent quality of the raw materials. I recommend booking
MARIA LETIZIA Primo
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23 Aprile 2025
10,0
Ci sono ottimi ristoratori che fanno il loro lavoro con competenza e professionalità, poi c’è Lorenzo, che aggiunge un ingrediente essenziale: la sua grande passione. Nel suo ristorante a Montecatini Terme, ogni cena diventa un’esperienza, ogni piatto una storia raccontata con sapori autentici e attenzione ai dettagli.
Abbiamo avuto il piacere di organizzare da lui una delle nostre abituali serate dedicate al vino, questa volta incentrata sui vini spagnoli. Lorenzo non solo ha accolto la sfida, ma l’ha trasformata in un viaggio culinario straordinario, creando sei portate ispirate alla tradizione spagnola, ognuna più sorprendente dell’altra.
Ecco il menù creato appositamente per noi:
Ostriche galiziane con vinaigrette di scalogno e aceto rosso di vino.
Riccio crudo al cucchiaio.
Fritto di gamberi e verdure con salsa aliolì.
Acciughe del cantabrico con burrata e scorza di limone.
Polpo alla galiziana con maio alla paprica e patate lesse.
Baccalao Pil Pil alla moda Basca.
Fabada asturiana con chorizo e fagioli bianchi.
Segreto Iberico svelato… a la parrilla
Formaggio erborinato con
cipolla caramellata e marmellata di Kumquat
Sacher torte allo Yuzu - Pasticceria Montanelli
L’abbinamento con i sei vini selezionati ha reso la serata ancora più speciale, e in sequenza abbiamo bevuto:
Cava Gramona Imperial Brut - 2008
Ossian Vigna Viejas de Segovia 2020
Sherry fino Pando Williams & Humbert.
Roja Baron de Ley – Club Privado 2019.
Roja Finos – Vina Tondoñia Ris. 2011.
Sherry Oloroso – Lustau solera Gran Riserva Emperatriz Eugenia.
Sherry Pedro Ximenez Don Guido 20 anni.
Tutto perfetto, tutto eccezionale e con un ingrediente segreto: l’amore con cui Lorenzo cura ogni aspetto del suo lavoro. Non è solo professionalità, è dedizione, ospitalità sincera e una voglia costante di superarsi.
Se cercate un ristorante dove il gusto incontra la passione, Lorenzo è una tappa obbligata.
Grazie Lorenzo, per aver reso la nostra serata unica e indimenticabile.
Preparati, torneremo.
Paolo M
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30 Marzo 2025
10,0
The food was delicious and the service was even better. Thank you Lala ^^
Kay Lee (카이엘)
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18 Marzo 2025
10,0
Pleasant restaurant both to the eye but above all to the palate.
Excellent service and staff.
Each course was an explosion of flavours.
We were super satisfied.
Compliments!
Luna Luna
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16 Marzo 2025
10,0
Un passo indietro rispetto a qualche anno fa . Un risotto di mare con salsiccia di polpo a dir poco imbarazzante, da rivedere completamente, una grigliata mista niente di speciale.
paola g
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26 Gennaio 2025
6,0