The best in everything! Outstanding food, excellent service! All wonderful, truly unforgettable, see you soon
Tiziana Montipo
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26 Ottobre 2025
10,0
Housed in a 19th-century dairy with remarkable architecture, it offers truly top-notch Emilian cuisine.
A sumptuous selection of wines
Paolo Pigni
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26 Ottobre 2025
10,0
Excellent experience, friendly staff, attentive to detail. The friendliness and passion are evident from the moment you enter.
Marco Roveggio
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23 Ottobre 2025
10,0
Congratulations on the excellent service and food. We had a great time and plan to return again.
Blind Expò
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18 Ottobre 2025
10,0
Excellent cuisine and service in a top-notch setting
davide maestri
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17 Ottobre 2025
10,0
Traditional dishes, yet never predictable. The selection of ingredients is meticulously selected.
Anna Serena
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13 Ottobre 2025
10,0
The best thing of this evening is not the tartufo pasta which was the best one I’ve eaten with fresh mushroom, but the owner of the place was so welcoming, nice and made for us the best experience 🙏🏼🫶🏼 Thanks !
Hadas Valsky
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12 Ottobre 2025
10,0
A dinner that was a true journey through traditional flavors, where each dish embodied care, technique, and passion. The pairing with organic Lambrusco Rabbí—the fruit of Alberto's research and love of wine—made the experience even more unique. A successful marriage of flavors, one that lingers in the memory (and on the palate) with harmony and character. Congratulations!
Giulia Cusin
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12 Ottobre 2025
10,0
Una bella esperienza. Situato in un ex caseificio, conserva il fascino della tradizione emiliana con un tocco moderno. C'è molta attenzione ai prodotti locali e alle ricette antiche reinterpretate con maestria. Ho provato la loro tartare e la spada di daino, come dessert una panna cotta notevole. Carta dei vini notevole. Servizio cordiale e preparato. Dovevamo cenare all'esterno ma purtroppo con la tempesta non è stato possibile. Certo che anche la sala interna è davvero di impatto. Prezzi allineati alla location e al livello del cibo, tutto assolutamente equilibrato senza esagerazioni. Posso solo consigliarlo.
Alessandro D
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16 Giugno 2025
10,0
Cena di coppia grazie ad un regalo: Vaucher “Tradizione Giocata” che prevedeva percorso prestabilito con piatti tipici emiliani rivisitati: entrée, due antipasti, due primi, due secondi , due contorni, due dolci, caffè, nocino, acqua e tre calici di vino cad. abbinati alle pietanze. Noi soddisfattissimi. Il personale garbatissimo e preparato. Spettacolare anche il locale. Consigliatissimo.
Rossana61
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14 Giugno 2025
10,0