28/08/2024: Nice quiet and cool place we ate under a large wooden gazebo. Deliberately restaurant-like equipment with paper placemats. No cutlery for eating cured meats and little bowls for drinking wine. Excellent food, really good cured meats, culatello culaccia, ham, coppa, Strolghino salami and porchetta accompanied by giardiniera and vegetable sauce. Also good are the first pisarei with salami pasta, tagliatelle with culatello flakes and ravioli with caramel, butter and sage and porcini mushrooms. I also tasted a second course, soft and tasty bacon with Lambrusco reduction. Bill for 3 people with 2 starters, 4 first courses, one second course, 1 dessert and 2 coffees, 2 digestives, 3 bottles of water and one of Lambrusco was 121 euros
18/08/2024: Locale in stile rustico, con atmosfera molto amichevole, dal servizio allo chef.
La proposta prevede la scelta tra antipasto di salumi, 3 primi e 3 secondi.
I salumi sono di un livello eccellente. Ottimi anche i primi, in particolare i pisarei rivisitati alla loro maniera, davvero eccezionali, voto 10. I secondi carne, come il guanciale e la coppa di maiale, sono cucinati in modo perfetto. Prezzi bassi a fronte di una cucina "casareccia" di ottima qualità. Uno di quei posti in cui tornare quando si vuole mangiare bene e tanto. Complimenti, anche al servizio che è davvero un valore aggiunto, molto professionale e caloroso al tempo stesso. Posto top.