Food, service, wine cellar...everything impeccable
Stefano Fornari
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11 Luglio 2025
10,0
Fabulous experience
Refined and elegant atmosphere
Spacious table
Delicious food
Regular portions
Attentive wait staff
Highly recommended
Vivi P.
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09 Luglio 2025
10,0
One of a kind. This amazing restaurant is also the best Culatello producer. This is a special "procuitto" that has just the pork butt. It is aged in a cellar where mold and humidity hit it, creating a crust causing a very special drying process
Alex Goldner
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28 Giugno 2025
10,0
Food and service of a high level. But also a welcome that is not detached and almost homely. Boundless wine list ... quality of raw materials and attention to the customer excellent. What more to say ... try it!
Vittorio Noli
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20 Giugno 2025
10,0
Wonderful food, great asmosphere..
Janeen Landini
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13 Giugno 2025
10,0
Excellent quality food, excellent raw materials, highly recommended
Anna TourMagazine
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08 Giugno 2025
10,0
Excellent restaurant with its own production of cured meats. Family-run since 1700.
Very friendly staff, even though it was late they allowed us a quick visit to the cellar.
Massimiliano Tonini
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08 Giugno 2025
10,0
Every time an exceptional experience! The dishes are cared for in detail and the quality level of the products is really high, the staff is always impeccable and the owners are available, if you have a little time a visit to the cellar is a must. Lots of choices of typical products and vegetarian menus. Highly recommended!
Lorenzo
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06 Giugno 2025
10,0
Locale elegante e curato nei dettagli ma con un piacevole tocco informale nell'accoglienza.
Il personale, cordiale e competente, espone con cura il menù.
Piatti della tradizione, rivisitati in chiave moderna, con grande attenzione agli abbinamenti di sapori e alla presentazione estetica.
Ottima scelta nella carta dei vini e interessanti proposte prelibate per chi ama salumi ed insaccati.
Esperienza da ripetere.
isabellasalimbeni
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05 Aprile 2025
10,0
Nella campagna fuori Parma, una cascina con produzione di culatello e un ristorante di oltre 200 anni. Ambiente elegante, servizio eccellente e accogliente come sanno essere in Emilia.
Culatello molto buono.
Purtroppo la nota dolente è il cibo, a mio giudizio non all’altezza del resto e della fama.
Conto conseguentemente non giustificabile.
Che peccato.
AlegherAlegher
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16 Marzo 2025
6,0