The tavern welcomed us for Easter with an excellent à la carte menu. Everything was good, I recommend the starters, excellent selection and very good giardiniera. The workhorse is the first ones. Tortelli above all!
And the capelletti with culatello
It was very pleasant and excellent value for money!
Giorgio racagni nicolò
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02 Aprile 2024
8,0
Osteria in name but not in fact. In fact, the place is quite cold for my expectations. But the food was excellent... sublime cappelletti and gorgonzola gnocchi, excellent cured meats and really good desserts. The restaurant had just opened after the holidays so some dishes on the menu were not available, a shame, I will return to taste them.
Daniele Mora
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21 Gennaio 2024
6,0
Modern venue offering a menu of traditional and innovative dishes.
Even traditional dishes are presented with modern and non-trivial dishes.
The fried pie accompanied by cured meats is delicious.
The meat second courses are excellent, including the Rosa di Parma.
Good wine list.
Pamela Negri
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07 Gennaio 2024
10,0
One of my favorite places in Parma.
Nice place, well-trained staff.
Always updated menu offering both traditional dishes (anolini also pasticciati, tortelli...) and innovative ones.
The meat second courses are delicious, including the Rosa di Parma.
Excellent wine list.
Pamela Negri
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04 Gennaio 2024
10,0
Very friendly staff and excellent cuisine. Thank you!!
Cristiano Paganini
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17 Dicembre 2023
10,0
Really good dishes, especially first and second courses, which are of a good standard. Good selection of wines. The only flaw was the small room, that day there were some noisy neighbors, but nothing terrible.
Antonino Dario Conti
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12 Dicembre 2023
10,0
Excellent food and very friendly staff, we will definitely be back
Alessandra Pozzati
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11 Dicembre 2023
10,0
Bella l’esperienza dai Mascalzoni.
Iniziamo con un antipasto di salumi e torta fritta, brioches di patate con brie e crudo di Parma e la loro Girdiniera (un capolavoro).
Passiamo ai primi, Anolini in Brodo di Carne, leggeri ma gustosissimi e dei tagliolini al ragù di Strolghino fatti davvero bene con un ragù super avvolgente e gustoso ma non pesante.
Niente spazio per i secondi che avrebbero meritato un assaggio e si passa subito al dessert, sbrodolona homemade con uno zabaione davvero buono, un filo alcolico ma piacevole.
Abbiamo pasteggiato con il loro lambrusco della casa, senza infamia senza lode!
Buono anche il servizio, familiare e accogliente.
Se tornassi a Parma di sicuro tornerei a trovarli.
Paul_abel
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10 Dicembre 2023
10,0
It's worth taking a few steps out of the center and eating here.
Giuseppe C.
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10 Dicembre 2023
10,0
Per noi il miglior locale fra quelli dove abbiamo mangiato a Parma. Gentilezza e cortesia, velocità nel portare i piatti, tutto veramente buonissimo, carne eccellente, ravioli ottimi ed una super sbrisolona allo zabaione per concludere.
Indispensabile prenotare perché il locale non è grande.... Ma me vale la pena.....
995paolom
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09 Dicembre 2023
10,0