We have been going there several times now and I must say that they are always precise and friendly whether the place is full, they leave nothing to chance... well done
Cesare La Malfa
.
08 Dicembre 2024
10,0
Very welcoming place, we had an excellent lunch with typical Piedmontese cuisine. As I don't eat meat, I still had a good time, because they had other delicious vegetarian recipes as an alternative. Excellent service and friendly staff.
Denisse Valentina Celedon Daneris
.
25 Novembre 2024
10,0
Beautiful and good tavern in the middle of the Langhe hills. Very friendly welcome and service. There is all the flavor of typical cuisine and a wine list that leaves you spoiled for choice. Mine was an excellent choice! Try it to believe it.....
Grazia
.
25 Novembre 2024
8,0
Discovered by chance, wonderful surprise. Very friendly staff and very good food
Mattia Viano
.
19 Novembre 2024
10,0
Yesterday (17/11/24) with our Amici Pra Dal Bacio Association of Pont Canavese we spent a day between La Morra and Dogliani. Lunch was eaten at the Osteria dei Binelli... What can I say: a well-kept place, excellent dishes, friendly staff, good price/quality ratio. Well done Christian, staff and to the mother (our almost fellow countryman) for the fabulous anchovies! We just have to return in spring to eat outside and enjoy the view of Monviso. X the Streghetta association.
Rosanna Perono
.
18 Novembre 2024
10,0
Amazing place, we were two couples and we had dinner here.
A place of those of the past, where the protagonists are the quality of the raw materials and the warm and familiar welcome of the people who work there.
Here you don't order from the menu, you abandon yourself in the hands of the excellent waitresses.
We ate very well and felt at home, it is difficult today to find such a sincere place where you eat so well.
Thanks and keep it up
Alessandro Beretta
.
18 Novembre 2024
10,0
Today, Saturday 16 November, we discovered this very nice little restaurant, surrounded by greenery, the courses were plentiful and of excellent quality, we were also generously granted an encore of a course that we particularly liked, homemade bread and focaccia, the owners were very sociable. Definitely an excellent experience. We will gladly return! Advised !
Priscilla Zulian
.
16 Novembre 2024
10,0
A little jewel of the Langhe. Not a huge place, cozy and welcoming. Excellent food, very high quality ingredients and top cuisine, without pretentious frills but with attention to detail. Choice of wines absolutely worthy of the geographical area. Impeccable service without snobbery, warm and familiar welcome. The bill is absolutely in line with the quality of the dinner, and indeed quite cheap. Highly recommended.
Alessandro Righetti
.
15 Novembre 2024
10,0
Ristorante familiare e genuino, ci sia.o trovati bene e abbiamo mangiato alla grande. Ottimi i plin, i secondi e pure il nebbiolo consigliato da loro, averlo saputo prima sarei venuto tutte le sere...ma avremo occasione in futuro. Grazie e a presto!
Antonio R
.
15 Agosto 2024
10,0
siamo stati con una coppia di amici che amano la buona cucina piemontese. il locale è carino, il ns tavolo all esterno sotto un telo ombreggiante e rinfrescato da pale a soffitto, si stava veramente bene. l'accoglienza cordiale quasi già ci conoscessimo da tempo eppure era la prima volta. abbiamo iniziato con la scelta del vino un dolcetto locale della cantina marengo, poi gli antipasti, la focaccia e il pane molto buoni infatti ci siamo tuffati su di loro e questo ci ha un po fregato perchè tre di noi non sono arrivati ai secondi, eravamo già sazi. Come antipasti ci sono stati serviti le patate con le acciughe, i tomini con bagnetto verde, la carne cruda, melanzane al forno con pomodoro e basilico. poi abbiamo aspettato a lungo i primi: i gnocchi al pesto e fagiolini un po scotti i gnocchi e poi dopo un altra lunga attesa i plin al ragu.
era veramente tutto buono e nelle giuste porzioni ma l'attesa molto lunga è quasi una strategia, si aspetta e per ingannare l'attesa si mangiucchia il pane e si arriva ai secondi che si è sazi e intanto si son fatte le 16, quasi le tempistiche di un pranzo di nozze.
insomma a parte mio marito che ha poi preso il fegato di coniglio noi altri ci siamo tenuti un posticcino per il dolce ed anche altri tavoli hanno fatto come noi.
in sintesi: il posto è bello, il servizio cordiale, i piatti semplici ma buoni ma il servizio troppo lento ed un po strategico. in 4 con solo un secondo consumato abbiamo pagato 140 euro.
Agapanto B
.
01 Luglio 2024
8,0