Hospitable environment and delightful, professional staff
Bianca Ott
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27 Marzo 2025
10,0
High-class dishes and quality food, medium-high prices but absolutely in line with the preparations, a "gem"... ...you don't pay a "cover charge", finally a restaurateur who doesn't apply this "tax" to customers, well done!!!!!!
biagio cifarelli
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15 Marzo 2025
10,0
Everything was excellent and of good quality, a nice location and excellent service
Alex
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06 Marzo 2025
10,0
We traveled many kilometers to reach Calvi restaurant and have a different culinary experience. In fact, both my partner and I were positively impressed. Well-kept and elegant location, menu with different proposals. We ordered amberjack meatballs, soft salmon and as first courses we opted for the must from Calvi restaurant. For desserts, a flan and a tiramisu. All very good, high quality. The only flaw, the tiramisu, in my opinion very sweet. However, it is with great regret that we do not express such a positive opinion regarding the quality of the service. In addition to the 40 minute wait to order, various oversights and the difficulty in attracting the attention of the waitresses, one episode left us perplexed. A waitress was asked what the restaurant's desserts were. We were told: "those on the menu". An answer, in our opinion, unprofessional. Overall however, we would like to recommend Calvi restaurant and we will certainly return if we are in the area.
Riccardo Gioia
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16 Febbraio 2025
8,0
Simply fantastic and everything excellent
ANGELA FIORE
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06 Febbraio 2025
10,0
I ordered 5 dishes and all of them were delicious, and I especially liked the grilled beef ossobuco, heifer tartare, and ginger mayonnaise. If I come to Italy again, I would like to visit again.
김라온
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01 Febbraio 2025
10,0
Everything perfect. Refined and quiet environment. Attentive but not intrusive service. Special dishes even if for the desserts I was expecting something more original. All the staff convey care and attention to what they do.
G.F. BRUNO
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21 Gennaio 2025
10,0
Ottimo, personale gentile, preparato e educato.
Gabriele Lorusso
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15 Gennaio 2025
10,0
Atmosfera rilassata, velocità lenta , tutto per meglio gustare i piatti del ristorante.
Da una cucina ci si aspetta anche qualche azzardo, qualche nota di diversità che serve per capire, migliorarsi e apprezzare ciò che non si conosce.
Nel limite, questo l'ho trovato, ripeto nel limite di una paca sensazione di maestria che si pone come obiettivo il rispetto e la conoscenza.
Battuta, diversa dal,solito, taglio grossolano con un condimento olio e sale con maionese di lime, direi ottima scelta, uno di quei piatti che ti lasciano un positivo ricordo e la voglia di ritornare. Pasta con pistacchi e pancetta croccante, delicata, per finire un filetto , anche in questo caso, diverso come preparazione, anche se era un semplice pepe verde, preparazione e cottura ottima. La cantina? Ben fornita, il servizio simpatico e attento.
massimo s
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11 Gennaio 2025
10,0
Abbiamo pranzato un giorno infrasettimanale. Abbiamo gustato diverse pietanze tra cui l'insalata sfiziosa, polpette di ricciola che non ci hanno convinti, i tortellini alla moda di Bologna, doppia panna, noce moscata e pepe, un cavatellino a mano con burro all'alloro e triglia. Poi un secondo e un dolce rigorosamente preparato con cura come il pane caldo servito all'inizio. Sempre piacevole tornare
EnricoeC
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01 Novembre 2024
10,0