Quick lunch for two after visiting the city. Very nice atmosphere and professional and kind staff. Good omelette with truffle and equally good torta al testo with porchetta and roast potatoes.
Antonella Radice
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15 Giugno 2025
8,0
Compliments to the young chefs, and to all the staff. Good dinner, well-kept place, and refined dishes! I recommend it.
Alberto Bovo
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07 Giugno 2025
10,0
Honestly, excellent! Well done and beautiful. Thank you.
Anita
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04 Giugno 2025
10,0
Modern restaurant that offers a revisited typical cuisine. Excellent cellar. Not too much choice on the menu but well selected. Fantastic capon ravioli. Very good meat and truly special truffle tiramisu.
Claudio Marchetti
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02 Giugno 2025
10,0
Great dining! Really loved the cappelletti with cappone, potato cream and truffle: solid, dry and tasty stuffing with juicy sauce.
Vito Pinto
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08 Maggio 2025
10,0
Very relaxing environment, very kind and elegant staff. Everything we tasted was excellent, from the entrees to the dessert. Norcineria appetizer, quail wellington, stuffed cabbage and tiramisu. Recommended, average prices for the quality offered.
Walter Marazzini
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02 Maggio 2025
10,0
Nice place along the street furnished with taste and elegance. Impeccable and quick service, excellent dishes from appetizers to coffee. Medium-high prices but adequate for what we tasted. Highly recommended
Debora D'Achille
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25 Aprile 2025
10,0
Nice restaurant, known in the area, with a nice presence but the dishes are not of the same quality: poor starter, first courses without fame or praise, Chianina steak nothing special. Dessert (tiramisu) excellent. Unfortunately, the price was really excessive for the quality of the dinner (there were several of us and no one was satisfied).
Michele Pezzatini
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23 Aprile 2025
6,0
Il locale si presenta molto bene a prima vista, anche se poi effettivamente in alcuni casi si denota una ricerca anche eccessiva all’immagine di lusso che poi mal si concilia con alcune scelte di arredo.
Degno di nota il menù che non solo propone piatti umbri, ma evidenzia una ricerca costante all’innovazione.
Alcuni piatti davvero ben riusciti (uovo fritto) altri migliorabili, ma solo nel sapore (risotto): azzardando un pò di più nei sapori/spezie visto che il locale si pone, appunto, come meta di innovazione si raggiungerebbe a mio avviso il culmine dell’esperienza.
Lo staff è tutto giovane, disponibile, veloce, gentile.
Il conto é alto, comunque proporzionato al servizio.
In definitiva, il giudizio è comunque ottimo
AndGius
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11 Febbraio 2025
10,0
Locale arredato in stile moderno e coerente con la proposta culinaria. I piatti sono molto legati alla tradizione e al territorio ma con un impronta di innovazione e freschezza. Ottima esperienza
Davide
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03 Gennaio 2025
10,0