Absolutely the best place to take an extraordinary culinary journey in Versilia. Wonderful experience. Very knowledgeable and kind staff. Refined environment that puts customers at ease. Well done
Alessandro Battiato
.
07 Dicembre 2024
10,0
Excellent experience. Excellent service. Dessert could be improved.
Antonio Converti
.
18 Novembre 2024
10,0
Wonderful experience. The dinner was excellent, food cooked in a particular way and you feel pampered by the kind staff and the chef is always present in the room
Rossella Bemi
.
17 Novembre 2024
10,0
Beyond any type of human imagination... an unimaginable palate experience.
Absolutely worth trying, an amazing journey!!
Unique chef and Gabriele Top!
Luca Bracali
.
13 Novembre 2024
10,0
The 5-course tasting menu is excellent.
mario musetti
.
09 Novembre 2024
10,0
Unforgettable experience. Chef Francesco is unique: he personally guided us in the choice of dishes with simplicity and a warm smile. Each dish was a mix of harmonious flavors and I would say the quality of the raw materials was excellent. A note of importance to all the staff ...fantastic. All accompanied by a relaxing and pleasant musical background.
Irene Passerotti
.
03 Novembre 2024
10,0
Beautiful environment, even the outside. Coming to the rest, this restaurant didn't exactly shine in my opinion. We opted for a tasting route but in my opinion the Chef did not best interpret my wishes by making me switch from sea to meat. Attentive and prepared service. I don't know if I will return.
Filippo Versienti
.
01 Novembre 2024
6,0
It was a beautiful dining experience!! The chef is fantastic.. friendly and very good!! Superlative service!!
Giovanna Iervolino
.
30 Ottobre 2024
10,0
...in mezzo al nulla assoluto, una stradina...e il ristorante improvvisamente appare...la bellezza è totale e inaspettata con un'accoglienza che non delude l'aspettativa...lo chef è subito presente e il menù praticamente inutile sotto la sua guida...comincia un percorso fra calici sapientemente consigliati e piatti unici fra tradizione e innovazione...dal mare alla terra: capesante, ovuli, ravioli in cacio e pepe, maialino fra oriente e occidente...per finire con un gelato al caprino e una cialda croccante con caramello salato...la perfezione è la chiave di volta e il servizio impeccabile...un ringraziamento speciale a Francesco...
Martina A
.
17 Ottobre 2024
10,0
Già arrivando nel parcheggio si ha la percezione di quello che ci aspetterà all' interno !!! Locale molto elegante, con il giusto sottofondo musicale. Il saluto che lo chef riserva ad ogni ospite è molto carino, così come il suo interessamento sui gusti alimentari dei vari commensali. Optato per il menù degustazione 9 portate. Tutto veramente ottimo e fuori dal comune. Particolarissimo il piatto " Il nostro spaghetto ", ma non voglio spoilerare , consiglio l assaggio, perché è un viaggio dei sensi. Non mi hanno, invece, soddisfatto il pre dessert e il dessert; in realtà sono stata piuttosto delusa.
Personale attento e gentilissimo.
Consigliato.
cristina177
.
12 Settembre 2024
10,0