la madernassa In Guarene

8,4

Basado en 1.097 opiniones encontradas en 3 webs


7.9
8.6
8.3
8.6

tend

3
Di 15
in Guarene

Gestione recensioni

We stayed overnight and had dinner at the restaurant, a fantastic dinner, accompanied by a wine tasting and full of emotions, difficult to describe but try it! The only thing you don't have to worry about is leaving with an appetite
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07 Gennaio 2025
10,0
Superb house, welcome worthy of great restaurants. The staff is very competent. The cuisine is elegant, fine and carefully presented. The wine list is immense but let yourself be advised by the sommelier who is excellent.
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24 Dicembre 2024
10,0
Well-kept, quiet, well-trained and very courteous staff
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18 Dicembre 2024
8,0
Birthday gift given to us by our 3 wonderful children, great experience, all very good, with truly trained staff, thank you
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08 Dicembre 2024
10,0
Very elegant location, the restaurant has covered parking, a large well-kept outdoor area and a swimming pool. We tasted the "here and elsewhere" menu, one in a classic version and one in a gluten-free version, both delicious in every course: the risotto is unmissable and highly recommended. The wine selection is also excellent. We felt pampered by the Sala staff, attentive, present but never intrusive Overall very positive experience
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24 Novembre 2024
10,0
Dopo essere stato a cena in questo ristorante ho pensato che potessero ambire a tornare ad avere due stelle Michelin, pochi anni dopo il cambio di guida in cucina. Con stupore proprio oggi ho appreso che, invece, hanno perso la stella che era rimasta. Chissà quali stani meccanismi governano queste cose ? Mi spiace, perchè, seppur non sia stata una serata perfetta, abbiamo mangiato veramente bene e il livello delle presentazioni dei piatti era vera e propria arte. Potrebbe essere stata la cena migliore di sempre da questo punto di vista. Parto con la descrizione di uno dei piatti più belli, il carpione di trota, con il filetto di pesce servito su una gelatina rosa. Grande freschezza per iniziare e fantastica consistenza della carne. Poi una cima di rapa, in parte appena cotta, in parte fritta in tempura, che copriva della salsiccia di Bra cruda. Pietanza con tante guarnizioni e tanti sapori, non ultimo l'amaro, ma anche il piccante della nduja e quello ovino della bufala. Grandissimo piatto. A seguire un risotto squisito che riportava i sapori di una pasta alla marinara, con pomodoro e olive taggiasche. Ispirato da un artista contemporaneo che dovrebbe essere Alberto Burri, la parte superiore del risotto veniva bruciata e resa traslucida con un cannello, così come Burri faceva con la plastica. Il secondo è stato un capriolo, con fondo di cottura e barbabietola in due versioni di cui una glassata in dashi. Impeccabile. Prima del dessert, ecco un'insalata con vari elementi verdi di stagioni e un sorbetto al cetriolo e lime, se non ricordo male. Infine un dolce, il "Monviso", con neve ricreata direttamente al tavolo con l'utilizzo di azoto liquido. Interessantissimi i ripieni di questo dessert. Castagne e pompelmo creavano un sorprendente effetto in bocca. Una cosa che ho apprezzato tantissimo è che alcuni piatti sono stati accompagnati da specifici pani in abbinamento. Sempre ottimi. E pensare che il menù degustazione non poteva iniziare peggio, perchè, non ancora citata, prima della trota, ci era stata servita un insalatina di porcini crudi, pere e prezzemolo fritto a cui io non sono riuscito veramente a trovare un perchè. Abbiamo cenato in una sala bellissima. Tavoli molto distanziati, lampadari di design, opere alle pareti. Per come era impostato, il servizio era stato quello che mi aveva fatto pensare alla ricerca della seconda stella, ma contemporaneamente è stata la cosa che meno ha funzionato. Perchè l'impostazione era da due stelle, ma gli interpreti no. Troppe sbavature, qualche uscita un po' fuori dalle righe e il conto chiesto tre volte. Prendendo una bottiglia di champagne, un menù 7 portate per me e uno da 5 portate per mia moglie, ho speso 378 €. Ciao.
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05 Novembre 2024
8,0
My partner and I treated ourselves to a wonderful treat by having lunch for the first time at the La Madernassa restaurant. We were welcomed and accompanied on a fabulous journey of the senses by courteous and very knowledgeable staff. Cuisine with attention to every detail. Very positive experience
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29 Ottobre 2024
10,0
Elegant and refined atmosphere. Very particular culinary experience, full of explosions of flavors and colours. Impeccable service and a very rich cellar of local labels and beyond. Advised
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23 Ottobre 2024
10,0
Ristorante La Madernassa We have checked out 4 one star Michelin restaurants and 1 restaurant with no star in Piemonte. It was quite a surprise. We can truly say, that La Madernassa was by far the best of all visited and from our point of view it is close to a second star. The snacks at the beginning were very different and flavorful. All courses were well prepared and in perfect harmony to themselves and also to the other courses. So bravo!!!! when it comes to the hotel aspect of La Madernassa, the world looks completely different. The rooms were not made to a decent standard, toilet paper is missing, towels were not sufficient, because forgotten. Mold in the shower and a falling apart room door did not give the best impression. Overall, eat there but stay somewhere else. And please understand all is mentioned in context to price.
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17 Ottobre 2024
8,0
Tra Langhe e Roero la location ha un'ampia e ben curata zona verde con un bel angolo piscina. Tavolo con vista bellissima, servizio cordiale ed efficiente. La cucina, stellata, ci regala un freschissimo menù estivo, molto studiato e ben realizzato con diversi momenti stupefacenti. Il conto è adeguato al contesto. Torneremo per provare il menù autunnale.
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15 Ottobre 2024
10,0

Ristoranti simili a Cuneo

8,4
925
Recensioni

La Bergera

23/02/2025: The place is hilly with a view. But inside the restaurant the beautiful view is not available. The place is for ceremonies, large, without too much care for lights and furnishings. More attention was given to the tables. Good service, at the right times, compatible with the 120 seats in the evening. Noise is the main negative. The savory part of the mixed fried food lacked crunchiness, the sweet part was fine. Fair price. Difficult digestion.
06/01/2025: We went to this restaurant for Christmas lunch... What can I say, everything was excellent! Excellent service and very nice location.
8,4
1182
Recensioni

Osteria della Chiocciola

26/02/2025: The food is undoubtedly worthy of tasting, with well-balanced flavours, although slightly savory for my taste. The table service is impeccable, attentive and professional, and the waiting times were adequate. The atmosphere perfectly recalls the Piedmontese tradition, offering a warm and welcoming environment, frequented by a medium-high level clientele. I recommend it.
19/02/2025: Very pleasant restaurant, a great discovery and an address that I will keep for a future return to Cuneo. A predominantly local clientele, efficient service, a simple and appetizing menu, a very extensive wine list (mostly Nebbiolo). I recommend because the value for money is excellent and the Michelin citation is deserved.

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