There is plenty to choose from, you would like to try all the pizzas, one visit is not enough. The guys are very attentive, fast service.
Daniele M.
.
02 Giugno 2025
10,0
Fennel and orange pizza is something to try once in your life
alessandro
.
02 Giugno 2025
10,0
Great pizza and excellent value for money
Francesco La Pira
.
01 Giugno 2025
10,0
When we arrived with my family by reservation the staff welcomed us kindly and seated us after 5 minutes. I love the serenity and tranquility of Scicli and the Busacca restaurant, the decor is elegant and the atmosphere is very welcoming. It is a great place to relax and enjoy a meal. Excellent pizza truly excellent I will definitely return with friends."
Michele Spadaro
.
01 Giugno 2025
10,0
Excellent Pizza, excellent service and above all very fast, the best pizzeria in Piazza Busacca! The head waiter Jessica is a real jewel in the crown of a competent and kind team. I highly recommend
Gioacchino Levante
.
26 Maggio 2025
10,0
Best sea food witch we have ever eaten is at this restaurant. And the prices were very good.
Sergiu Md
.
19 Maggio 2025
10,0
I ate their pasta calamarata with sausage and chickpea puree and had to send it back because the chef didn't taste anything and the chickpea puree was very salty, they kindly remade it for me but by then I was no longer hungry and the sausage seemed boiled. I ordered a mixed salad and despite the city of Scicli being at the top for the production of early fruits and vegetables, the tomato had the consistency of tofu. On the wine side, great labels and great prices but the staff who served us did not have an in-depth knowledge of the beverage. The caponata was excellent but it is not clear why it is served with panelle, a widespread trend of creating mint-flavored dishes. When the place fills up it is quite difficult to talk to the other diners. It is not worth the money we spent
enzo paolino
.
15 Maggio 2025
6,0
Nice place, good service, but the pizza is very overrated! Nothing special
Martina
.
29 Aprile 2025
6,0
Questa pizzeria è particolare, non perché usa farine super lavorate o super sofisticate, ma proprio perché non lo fa. Si è persa ormai la concezione del classico impasto della pizza, semplice. Soffro di Colon irritabile e per me è ormai un incubo mangiare in giro, quando vado in questa pizzeria sono sicura di non sentirmi male, a partire dall’impasto ma soprattutto per gli ingredienti, di ottima qualità.
Può sembrare banale ma già solo la salsa di pomodoro, comune in tutte le pizze, è di un sapore unico, è dolce ma perché è di qualità e non perché usano lo zucchero (come fanno ormai comunemente molti ristoranti) assurdo come ormai si sia persa l’abitudine di gustare nei ristoranti il sapore vero del cibo.
Spero che questa pizzeria non cambi mai perché, ad oggi, il motivo che l’ha resa così apprezzata è la semplicità, ormai rara.
In particolare abbiamo ordinato una patatosa ed una norma Busacca, sotto consiglio di alcune recensioni
La patatosa nella sua semplicità era buonissima, la norma Busacca ricca di sapori e particolarmente apprezzata.
L’ambiente è rilassante e bello, il personale è gentile e disponibile.
Il rapporto qualità/prezzo è altissimo.
Ileana
.
08 Marzo 2025
10,0
Continuiamo a fare tappa qui durante le nostre fughe Sciclitane.
Rimane la nostra pizza preferita del posto.
Impasto ed ingredienti freschi e deliziosamente preparati ed abbinati.
Personale professionale,amichevole e attento.
Ci rivediamo presto !!!
Carolina B
.
20 Gennaio 2025
10,0