Otto tavoli, solo ventuno posti, ambiente piccolo ma accogliente, Per 21 si trova accanto a Piazza dell’Anfiteatro ed è gestito da Julia in sala e Gabriele in cucina, tornato in Italia dopo una lunga esperienza all’estero. La Cucina è contemporanea e prevalentemente di mare e combina piatti tradizionali con abbinamenti originali come il branzino alla piastra con salsa di zenzero fresco che accompagna, con la sua dolcezza, la delicatezza del pesce. Meno riuscito lo spaghettone all’arrabbiata con astice perché il piccante copre il sapore delicato dell’astice, peraltro cotto alla perfezione. Buoni anche i pici con sugo di maiale marinato sette giorni nel vino rosso e lemongrass. Molto leggera e fresca la panna cotta al latte di cocco con fragole marinate nell’aceto balsamico. Carta dei vini non molto ampia ma con un buon rapporto qualità- prezzo. Da segnalare i menu’ degustazione di pesce al prezzo di 28 euro ( due portate) e 38 euro (tre portate)
Ovidio61
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06 Aprile 2025
8,0
We had a wonderful dinner here on a rainy evening. Delicious and thoughtfully prepared dishes (including tagliatelle made with artichoke, and perfectly fried sea bass)and excellent, friendly service. Highly recommended.
Phil Meyler
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14 Marzo 2025
10,0
The best food in Lucca by far. Been there 2 times and it just keeps getting better. Great food, service and everything perfect. Looking forward to going back!
Dave Speed
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25 Febbraio 2025
10,0
You want to eat here because the fusion cuisine is good, and the service is friendly, impeccable and professional. The dishes, a union between Asia and Italy, are refined, creative and quality. Small, intimate place. Advised
Memo di Lampedusa
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25 Gennaio 2025
10,0
Great restaurant with a touch of high kitchen and a great environment!
Anastasiya Lipkina
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28 Dicembre 2024
10,0
Hands down our favorite place for fish in Lucca! Julia and Gabriele have an intimate room and superior menu. Perfect when you want a change from the "tipico" Luccesi fare. Recommend the prix fixe menus.
David Smith
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13 Dicembre 2024
10,0
A delightful dinner, thank you!
Justin Harlan-Haughey
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04 Dicembre 2024
10,0
Sólo mejoran. Los primeros en nuestra lista de favoritos de Lucca. Durante otro mes en la ciudad para aprender italiano y establecer un poco más de un punto de apoyo cenamos aquí de nuevo y probamos aún más de las creaciones de Gabrielle. Julia nos cuidó de maravilla, haciendo excelentes sugerencias, incluyendo vino.
El carácter asiático - fusión de varios de los platos romperá la rutina toscana para usted. Mariscos - céntrico e imaginativo. En un comedor pequeño pero decorado con buen gusto, justo a una calle de la Plaza Anfiteatro.
Esta vez los especiales nos dibujaron. Un maravilloso ravioli de pato atrajo a la esposa. Una "ensalada" de tamaño perfecto de polpo (pulpo), mango, granada, hierbas y otros ingredientes fue una revelación. Hemos probado la mayoría de sus postres, incluyendo una tarta de limón, pero encontré uno favorito en un tortino de pera sobre una base de caramelo salado que lo sacó del parque.
Esto es una visita obligada - ir si usted anhela algo que no sea el fiorentino, tordelli, o pizza que se ofrecen en abundancia en esta hermosa ciudad.
skagittraveler
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01 Dicembre 2024
10,0
A place where Italian culinary culture combines perfectly with oriental influences. Excellent welcome, really hospitable owners, and excellent quality/price ratio. Strongly recommended for a fish-based dinner that is different from the ordinary.
Eva Tamiazzo
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28 Novembre 2024
10,0
For 21 it has 21 seats because 21 is the right number for the couple who run it. Refined dishes that are the summary of the culinary experiences they have had around the world. The one in Singapore was undoubtedly the most significant and you will also find it in the furnishings.
This restaurant has truly enriched us, in the stomach and in the spirit 😉
Sara Traversone
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28 Novembre 2024
10,0