Parking in front of the restaurant and excellent service, excellent food! Price in line for abundant but refined dishes.
Ramona Zoboli
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12 Febbraio 2025
10,0
Beautiful.....and great dinners....if you want to impress it's the right place😉
Guglielmo Fantini
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11 Febbraio 2025
8,0
Generous portions, good fish, first courses nothing exceptional...all in all I would go back.
Carmine D'auria
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10 Febbraio 2025
8,0
Absolutely satisfied with everything: nice location, TOP food, attentive service, prices appropriate to the great quality of the fish. I highly recommend it. We will be back soon.
Patrizia Cavazza
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09 Febbraio 2025
10,0
I had lunch at Riviera 69 and was fully satisfied. The prawns in Cervia coarse salt were simply perfect: fresh, tasty and cooked to perfection. The tagliolini allo scoglio was an explosion of flavour, with generous portions and a generosity of seafood rarely found elsewhere. A true masterpiece of flavours!
Special thanks go to the waiter Nando, always professional, kind and attentive to every detail. He made the experience even more pleasant with his friendliness and thoughtfulness.
I know this restaurant well and will definitely return. I recommend it to anyone looking for quality cuisine in a welcoming atmosphere!
Michele Gentili
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08 Febbraio 2025
10,0
Great location, great food, professional
Giuseppe Angelini
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04 Febbraio 2025
10,0
Exquisite and very abundant dishes!
A starred wine list!
In a beautiful location, at the right price!
Denis Del Bianco
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01 Febbraio 2025
10,0
Ottimo ristorante in riva al mare.
Cibo ottimo, fresco e ben presentato; porzioni abbondanti e gustose.
Servizio di alta qualità; camerieri gentili, disponibili e molto professionali.
francesca v
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30 Novembre 2024
10,0
Good wine... combined with good food, highly recommended
Davide Santi
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23 Novembre 2024
10,0
Scelto per caso locale carino ottimo servizio, secondo il mio punto di vista tanto fumo niente di waw, selezione acqua, Gin, vino, ottimo, passando alla scelta del menù alla carta mi sono trovato poca scelta sopratutto nei primi piatti non era presente uno spacchettone ma in compenso doppio paccheri con sughi diversi, anche no! un ristorante del genere dove il costo è oltre alla media mi aspetto un menù più vasto come scelta di pasta no doppioni, porzioni abbondanti forse troppo, un consiglio allo chef lascia perdere il prezzemolo nei piatti è veramente fastidioso e sopratutto andava di moda anni 80 👎
Filippobaldo
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10 Novembre 2024
8,0