Our favorite place for 10 years, excellent food quality and service, super friendly staff without being intrusive ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kikka Bria
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04 Ottobre 2025
10,0
One of the greatest pizzas I’ve had
Matan Gabay
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22 Settembre 2025
10,0
Always really good service and good food options!! Price-performance ratio is really good, for just 13€ you get a prima and secondo for lunch
Dieter Klaus
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19 Settembre 2025
10,0
Excellent traditional Neapolitan pizza, and the menus (first course, second course, and side dish) are also good. Lunch price: €12 for a pizza and drink, €13 for the full menu. Recommended.
Alessandro Ciccarelli
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18 Settembre 2025
8,0
My friends Marianeve and Francesco took me there. I immediately found the place warm, welcoming, and homey. The Margherita pizza as an appetizer—one for three of us—was delicious, melting in the mouth. The highlight was the grilled octopus with escarole. Amazing, served on a generous bed of vegetables. The pastiera was also good. 😋Andrea, the owner, is a top-notch host! I'll be back.
Alessandro Luongo
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14 Settembre 2025
10,0
Excellent service and food. Highly recommended‼️‼️‼️❤️
Mae Lan
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13 Settembre 2025
10,0
The best pizza I found in Milan - and a lovely restaurant - staff super friendly and happy
Nick Livesey
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05 Settembre 2025
10,0
My colleagues and I usually come here for lunch.
I recommend reserving a table for lunch.
Good value, highly recommended!
Federico Elgani
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04 Settembre 2025
10,0
Locale carino, pizza buonissima di ottima qualità dagli ingredienti alla realizzazione, stenderei leggermente il cornice per renderla più compatta al centro altrimenti si affloscia, ma non per insegnare il mestiere, anzi, proprio per fare si che possa essere apprezzata maggiormente perché è super squisita e oggi che di pizzerie ce ne sono una marea, trovarne una buona con prezzi onesti non è facile. lo consiglio e ci tornerei con piacere anche per la gentilezza della signora che ci ha accolti.
CRis Winexperience
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20 Aprile 2025
10,0
É un ottimo ristorante dove abbiamo pranzato con due primi eccezionali: una carbonara e un risotto al nero di seppia.
Erano entrambi estremamente buoni.
Massimo S
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18 Aprile 2025
10,0