I migliori ristoranti di cucina vegetariananella città Spezzano della sila della Cosenza
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Ristoranti vicini
8,6
124 Recensioni |
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Sorelle Falcone
Spezzano della sila
07/09/2025: Went last night for the first time. Definitely quality food. It was a very quick sit-down, with a mixed platter and a bottle of wine. The service wasn't very attentive; I understand we were the last table to arrive, but the platter arrived first, and only then did the cutlery, glasses, and plates... well, a sore point, and more than anything, it makes no sense to charge the €2.50 per person service charge.
31/08/2025: My partner and I were drawn to the great Professor Antonio Falcone, "the last mountaineer of the Sila," who welcomed us with old-world charm. We had the opportunity to sample his delicious cuisine, including amazing heifer meat and Podolica cheese with potatoes made my way (a recipe from the professor). I recommend everyone to stop by this wonderful place.
8,4
110 Recensioni |
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I Ventura dal 1948
Spezzano della sila
06/07/2025: Delicious cheese and cured meat platter, scottona with a side of superlative chicory, impeccable service.
Highly recommended.
02/07/2025: Everything very good... including the service and the prices!!!!
7,1
114 Recensioni |
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Giadì
Spezzano della sila
07/09/2025: Great, everything was excellent, as usual. They were kind, precise, and very friendly, plus a round of liqueurs were offered! A must-see!
26/08/2025: Very good and welcoming and very friendly staff
Nessuna |
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Lo Sciatore
Spezzano della sila
10/03/2025: Siamo stati ieri a pranzo per il compleanno di mia sorella! È stato un pranzo in famiglia davvero eccellente!! Tutto super buono!! Per non parlare del personale e titolari del locale: molto gentili li e molto simpatici!!
Ci ritorneremo sicuramente!!
03/01/2025: Ristorante super raccomandato per chi volesse gustare dei piatti tipici della Sila. Noi abbiamo scelto pietanze a base di funghi porcini che in questo posto sanno veramente sublimare! Tra antipasto misto sott'olio, fonduta, tagliatelle e scaloppina ai funghi porcini, patate 'mpacchiuse, non saprei scegliere il mio piatto preferito. Oltre al cibo ci tengo ad elogiare il personale (barista, camerieri, caposala...), tutti gentili, simpatici e molto professionali allo stesso tempo. Una bella scoperta nel cuore di Camigliatello. Ci torneremo sicuramente!
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