Best 100 CHEF 2018 Best 100 CHEF 2017

I migliori ristorantinella città Serravalle langhe della Cuneo

4 ristoranti in GastroRanking

Ordinare per Ristoranti vicini
9,2
135
Recensioni

La Coccinella


Serravalle langhe
04/11/2025: Unforgettable and highest quality and innovation for years. Never go to Piemont without going there.
21/10/2025: It feels like being at home in the Alta Langa, in a country house where traditional Piedmontese cuisine is revisited with taste and lightness. It offers a meat menu, an unusual fish menu, and, in October, we also discovered the Truffle Menu. The potato and hazelnut gnocchi on a Castelmagno cream and the crispy egg on a Castelmagno base with truffle shavings are exquisite (€4.50 per gram). The seafood menu also offers a delicious brisée tartlet with calamari and scallops on a cream of zucchini. To finish, a Madernassa pear caramelized in red wine with cinnamon ice cream and a selection of complimentary pastries. The service is friendly and discreet, and the prices are reasonable considering the quality of the ingredients. Beautiful decor, complemented by vintage items that complement the ambiance, is also a highlight. Free parking is available.

6,9
95
Recensioni

Barlume


Serravalle langhe
30/09/2025: Unknown kindness no greeting very cold
02/09/2025: We stopped for a snack during a motorcycle ride. The focaccia was excellent, and the owners were friendly and welcoming. Highly recommended!


Nessuna

Trattoria Belvedere


Serravalle langhe
14/06/2025: Siamo già stati più volte in questo ristorante, prendendo sempre menù alla carta, piatti buoni e porzioni giuste. Siamo ritornati dopo qualche mese ed è cambiato qualcosa... preso il menù degustazione: non c'è assolutamente il rapporto qualità prezzo. Misero e caro. Anche la qualità dei piatti non era adeguata. Non ci è piaciuto.
27/04/2025: All'apparenza La Trattoria è molto semplice ma, in fin dei conti, i piatti risultano molto ben confezionati e più da ristorante. Assolutamente imperdibile la carne cruda all'albese e, soprattutto, il coniglio duus e Brusa, un'antica ricetta nata proprio in questo ristorante. Le ricette ovviamente si inseriscono pienamente nella tradizione gastronomica langarola. Molto professionali ed accoglienti i camerieri ed i titolari. Consigliamo una visita Soprattutto per il pranzo di mezzogiorno.


Nessuna

Edelweiss


Serravalle langhe

1

Iscriviti alla nostra newsletter

Il tuo browser non ha questa funzionalità