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I migliori ristoranti di cucina pescenella città Trebisacce della Cosenza

4 ristoranti in GastroRanking

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7,2
884
Recensioni

Da Raffaele


Trebisacce
18/10/2024: Preferred if you want to eat excellent fish with a fabulous sea view.
13/10/2024: Terrible experience. Terrible service, too much waiting and little food on the plate.

6,8
789
Recensioni

La rotonda ristorante di pesce


Trebisacce
06/07/2024: The restaurant is very well looked after, the atmosphere is formal and the service is good. The staff are friendly and helpful, but that's where the good things stop. The menu seems interesting, the result of culinary experimentation that would justify the prices. But in reality the flavors are a mindless jumble of unrelated ingredients. I took a prawn tartare with truffle, but the latter was so predominant that it completely covered the taste of the fish. We also had a raw dish. The quality of the fish was good, but for example on the tuna tartare there was a cheap Chinese restaurant soy sauce. For the second course we opted for tuna in a crust on celery gazpacho and olive oil ice cream. The combination was inedible. The ice cream was sweet and sickening, the breaded fish like frozen food. There was very little gazpacho in that celery smoothie. Disappointed, I sought comfort in a plate of baked potatoes. Those weren't up to par either. Canteen dish, reheated and soggy. The restaurant has an impressive wine list, but I don't know which of these courses can be paired with a bottle of champagne or French wine costing 150 to 300 euros. You don't understand the target customers you are addressing. We would have gladly spent the amount of dinner (120 euros) for studied and well-calibrated dishes. Haute cuisine cannot be improvised, customers are left disappointed and at this point it is better to eat in an honest and unpretentious trattoria.
30/06/2024: I ristoranti come La Rotonda mi lasciano perplesso. Sarà che siamo subissati da chef televisivi e ci propongono sempre più spesso piatti adatti ad una mostra (per l'estetica fine a se stessa) ma non a stare su una normale tavola. Non si capisce bene a che tipo di clientela sia diretto il locale. Dentro é accogliente, il personale cortese e si sta bene ma le note positive finiscono qui. Per quale motivo? Perché il tipo di cucina presentato appare assai distante da ciò che ti aspetteresti a pochi metri dal mare e dai lidi trebisaccesi. Un antipasto con crudità si può dire riuscito con 3 gamberi, un'ostrica, una tartara? Uno spaghetto di gragnano, serve come primo se é ridotto ad una forchettata in un piatto enorme? I ravioli di baccalà sarebbero anche buoni ma con un vero SUGHETTO DI MARE e non semplicemente appoggiati su una di crema frullata da una cipolla. I sapori? Totalmente slegati. La cernia della secca di Amendolara é deliziosa ma é pur vero che parliamo di un bocconcino che sta dentro un cucchiaio. Mi pare un po' poco per uscire soddisfatti. Forse occorre mangiare prima? Per quale motivo si va al ristorante se devi spendere tanto e uscire con i crampi allo stomaco per la fame?

6,6
635
Recensioni

Da Lucrezia


Trebisacce
01/11/2024: Coccolati dallo chef abbiamo gustato ottime pietanze a base di pesce. C'è anche la possibilità di mangiare la pizza. Un primo con il pesce e uno al forno davvero ottimo. Consigliatissimo
18/10/2024: Fish dishes all fresh, cooked in an excellent way, recommended


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