I migliori ristoranti di cucina altre cucine d'europanella città Limone piemonte della Cuneo
3 ristoranti in GastroRanking
8,4
298 Recensioni |
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Ristorante Il San Pietro
Limone piemonte
06/04/2025: An evening of romance and good food. Last night my husband gave me a surprise: very perfect!!! The San Pietro restaurant in the pedestrian area of Limone has always been a must for those who want to dine (or have lunch) in a restaurant with an elegant and old-fashioned setting. The tables, rigorously round, are arranged in such a way as to guarantee the privacy of the guests. In the center you can admire a large wooden table on which stands, among other things, an exceptional display of cheeses. We were sitting next to the fireplace. Truly superb menu. I have celiac disease and a lot of attention was paid to me: fassona meat marinated with herbs, crumbled egg yolk and sweet and sour onion. The meat is very tender, tasty and not at all salty. My husband enjoyed a very soft lamb paté (at room temperature and not frozen as often happens) with brioche bread and caramelized onions. Applause-worthy first courses: for me risotto with sausage, Barolo and goat's blue cheese. Perfect cooking and delicate flavor despite the tasty ingredients. For my husband, an extraordinary tagliatelle filled with wild boar stew: a unique flavour, unparalleled softness and, to conclude, the owner of the restaurant delighted us - in every sense - with a soft zabaglione expertly prepared in front of us! Truly a huge round of applause to the chef and his team for giving us a wonderful evening! See you soon
23/02/2025: Excellent cuisine in a welcoming environment with attentive service... to be recommended for a special dinner
Nessuna |
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Ristorante Maito'
Limone piemonte
20/04/2025: Conservavo un ottimo ricordo di questo posto, soprattutto per l'atmosfera accogliente e la cucina tradizionale ma diversa dal solito.
I prezzi sono alti, lo si vede già dal menu esposto all'esterno del locale, però siamo a Limone, ecc. e un occhio, lo si può anche chiudere.
I salumi li abbiamo trovati di qualità scadente, in particolare il crudo era "imbarazzante". Il formaggio da raclette con effetto plasticoso, ben diverso da altri che ho consumato a Briançon.
Tartiflette senz'anima, con formaggio non pervenuto, a base di panna.
Insomma, un posto caro per la qualità che offre, peccato essermi rovinato il bel ricordo che ne avevo.
01/04/2025: Ragazzi molto cortesi, simpatici e disponibili. Bagna cauda e tartiflette ottime, unica pecca locale molto freddo e bancomat che non funziona. Ma nel complesso tutto molto buono, anche se i prezzi sono lievemente salati, ma poca roba… Lo consiglieremo e ci torneremo!
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