Excellent food, nice place, recommended.
Alessandro Panunzi
.
16 Febbraio 2025
10,0
I often come to eat gluten-free pizza, good dishes without a doubt and quite filling.
Friendly and helpful staff.
The environment is beautiful especially in spring.
The only problem is the internet connection which is almost absent, in fact every time I have difficulty reading the digital menu.
The cover charge is €1.50.
Michael Vella
.
14 Febbraio 2025
8,0
Excellent potato millefeuille, crunchy medallion with a warm heart of superlative tomini tomatoes, mussel souté to be corrected as well as the caprese
Carlo (Occhiverdi)
.
14 Febbraio 2025
10,0
Wednesday evening is always very pleasant, the staff are very kind and very welcoming
Leonardo Di Benedetto
.
13 Febbraio 2025
10,0
Simply spectacular!
The preparation on intolerances of the girl at the checkout is impressive!
Lots of stuff
From the pizza to the main courses and the first courses, everything was excellent.
SPARTACO DI PLACIDO
.
13 Febbraio 2025
10,0
Always a guarantee, elegance, professionalism and quality, fair prices, generous portions, elegant, clean and well-kept place, fast and very courteous service.
Well done everyone.
Furbo Viaggiatore
.
13 Febbraio 2025
10,0
friendly staff, food is now a certainty and the girl at the checkout is very nice and helpful!
Arianna Azzolina
.
13 Febbraio 2025
10,0
I had dinner in this beautiful restaurant, with a welcoming and familiar atmosphere.
Very kind and highly trained staff from the room to the checkout.
I highly recommend the fried foods, all artisanal and delicious. A harmony for the palate.
The pinsa was something exceptional, not to mention the desserts (one of the best tarts I've ever eaten).
Go there, you won't regret it!!!
Angelo Lavanga
.
13 Febbraio 2025
10,0
Ristorante curato e accogliente (a parte le sedie tutt’altro che comode) dove abbiamo trascorso una piacevole cena tra amiche.
Il menu ha diverse proposte con un occhio di riguardo ai vegetariani e vegani per cui non troverete carne. Io ho provato la pinsa Vegetariana con verdure miste di stagione e mozzarella… buona, leggera e ben condita. Tempi di attesa un po' lunghi, benché ci fossero pochi coperti quella sera, comunque volati tra le chiacchiere. Personale gentile e sempre presente.
Conto nella media (22€ pp diviso alla romana), sicuramente nel ns caso tenuto basso avendo preso pochissimi antipasti e dolci e nessun alcolico. La pinsa Vegetariana ad es. veniva 9,50€.
FrancescaM
.
14 Novembre 2024
8,0
Bello l'ambiente, gradevole la mise en place. I piatti serviti, con alterne fortune, sono stati da ottimi a insufficienti: ottimi il pane, la frittura di alici con pareri e il vino al calice, non concordanti i giudizi sugli scialatielli con salsa di basilico e pistacchio; non sono stati all'altezza delle aspettive o per gusto o per tecnica di cucina : il sautè di cozze, l'amatriciana di pesce , la caponata di melanzane e soprattutto le patate al forno. Forse una giornata no. Da provare la pizza. Prevede cucina Gluteen Free/Senza glutine.
A&A
.
20 Settembre 2024
6,0