Menu luna park. Un piacevole viaggio tra pesce e verdure, con qualità delle materie prima ottima e piatti presentati benissimo. 4 antipasti, un primo e un secondo. Spiccano il crudo di mare (ordinabile anche alla carta), l'antipasto Sinestesia, e il tonno di secondo. Chiude un assaggio di diversi dolci. Dentro è molto vintage (ma piacevole e accogliente), da dare una rinfrescata al bagno. Servizio attento. In definitiva super promosso, da tornare per provare un menu piemontese.
Fabio
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23 Febbraio 2025
10,0
Ritornato dopo tanto tempo, conosciuto il giorno dell'inaugurazione. Un solo proprietario da allora che ci ha sempre portato nel piatto ingredienti sinceri, qualità certa, cura del dettaglio nell'impiattamento. Carta dei vini ricercata con una idea internazionale che riqualifica il vino italiano. Sala e servizi all'accoglienza e al tavolo sereni e professionali. Seduti al tavolo con mis en place corretta inizia una "terapia" del benessere. Equo il prezzo .
Pier Domenico Garrone Il Comunicatore
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19 Febbraio 2025
10,0
Great experience and dishes to come back for. As an Emilian I enjoyed the smell of the tajarin with 40 yolks per kg of flour, they are truly a masterpiece. I am not a vegetarian, but I chose this restaurant because I was attracted by this specific menu: a winning choice, complemented by a first course of agnolotti because I am too greedy... in fact at the end I was bursting. Honest price for what I ate and for the service offered. To be repeated. 👍🏻
Giovanni T.
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13 Febbraio 2025
10,0
We had a menu a it was sooo much food. It was delicious.
Anca Sturza
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03 Febbraio 2025
10,0
Positive experience in this historic Michelin star. Traditional Piedmontese dishes really well prepared. Ambience obviously... vintage style.
marco cafferati
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21 Gennaio 2025
10,0
Had lunch today as a couple, excellent food, excellent veal with tuna sauce, perfectly cooked meat, very delicate, tagliatelle with a delicious ragù (made with slipper) and finally cream ice cream with the most delicate pastry. Impeccable service and... the bread they make is delicious!! A must try if you go to Turin
Paola Devalle
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15 Gennaio 2025
10,0
Booked for four people for a business breakfast in this Savoy restaurant, Vintage 1997, awarded with a Michelin star.
Elegant room, with warm red walls, and classic furnishings recall the name of the restaurant. Spaced tables allow confidential dialogues, as in our case.
Professional staff in total black dress code, fast and courteous service. The proposed land and sea menus, at €30, were refined, prepared with the excellent raw materials necessary for the creation of exquisite flavours.
Fabulous desserts.
Roberto B
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29 Dicembre 2024
8,0
A lunch in a welcoming and refined context. The cuisine lives up to its fame. Worth a visit
Elena Laudato
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12 Dicembre 2024
10,0
Without infamy and without praise. Average restaurant that knows how to sell itself well, refined environment, inattentive service, cuisine between lights and shadows, the water served at a high price is from the tap and filtered, never seen in a "starred" one.
Zeno Zeno
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04 Dicembre 2024
6,0
Excellent venue!! Space food and very friendly staff
Eleonora Albe
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01 Dicembre 2024
10,0