Very abundant. Typical Sicilian trattoria. Excellent typical dishes. Super tasting in quantities that you can't finish... :-)
Fabio Pagano
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09 Aprile 2025
The second time I am in Palermo and I go to lunch in this typical Palermo trattoria if you want to stop the time in tasting the dishes of the past but purely with the flavors of the past and a real meeting point, you will find welcoming staff and above all everything is abundantly good... Mons.Lucas
Lucas Giacalone
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01 Aprile 2025
Very kind staff, spectacular lamb and rolls!!!!!!!!! Water, wine included in the price and home-made fennel, fennel and limoncello laurel liqueurs always included in the price... delicious. Recommended to everyone who comes to Palermo!!!!
Monica Benelli
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26 Marzo 2025
Great place with great prices and great food
Nicola Ceci Ginistrelli
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21 Marzo 2025
Typical Sicilian! Excellent and plentiful food. The Sicilians go here and therefore it is a certainty about the goodness and authenticity of the dishes and the products. Ate the caponata, Pasta ca Anciova and other wonders, final desserts and digestives! Advised.
Andrea Sartori
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16 Marzo 2025
A wonderful meal with kind, attentive service.
Thomas Wall
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07 Marzo 2025
Excellent cuisine, abundant dishes... and the friendliness of the owner, Mr.Salanitro!
Antonino Pirrone
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05 Marzo 2025
I've known him since -2004
When you enter this place you truly feel like a person from another time
In this place you eat very well from the first to the second to the third and I've tried everything else I've tried because I have a really good place
Paolo Faraci
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24 Febbraio 2025
Il posto ideale per 11 compagni di liceo di più di 30 anni fa, per ritrovarsi, chiacchierare, ricordare, ridere, vociare e allo stesso tempo deliziarsi con le vere prelibatezze culinarie di Palermo. Abbiamo scelto l'opzione della "degustazione": tutto abbondante, completo, buono. Dalla pasta cull'anciuova, a quella con le sarde e poi anche con i broccoli arriminata. Come secondi salsiccia, stinco e i meravigliosi involtini alla palermitana. Strepitosi i numerosi antipasti, tra cui mussu e carcagnuolo, caldume (❤️) e fave a cunigghiu! Per un binomio perfetto di bontà e convenienza. Servizio rapido, efficace ed efficiente. I gestori nostri "complici" nell'accettare, e talvolta partecipare, al nostro vocìo divertito e coinvolgente. Tutto perfetto. Torneremo sicuramente! Grazie!
Marco L
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23 Dicembre 2024
Ristorante dove è possibile gustare le prelibatezze della cucina tradizionale palermitana.
Antipasti abbondanti e buonissimi.
I secondi sono quelli tipici palermitani con sapori che ricordano i piatti cucinati dalle mamme e dalle nonne.
Ottimi i liquori fatti in casa: finocchietto, allorino e limoncello.
Roberto A
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17 Novembre 2024