very good tripe salad... tripe with exceptional sauce... the only flaw is the wine... something of higher quality would be needed... a good Montepulciano d'Abruzzo... however overall excellent
Patrizio Vicentini
.
05 Gennaio 2025
10,0
A small and very welcoming place.
I believe that in 47 years I have never eaten such excellent tripe from great Chefs.
The only flaw is that the wine is not at the level of quality of the tripe.
Andrea Ambrogi
.
05 Gennaio 2025
10,0
Il mio rifugio nel popolare mercato della Pignasecca per trovare ancora la.vera trattoria napoletana specializzata in quinto quarto. Dove mangiare eccezionale trippa a insalata, zuppa di carnacotta, zuppa di suffritto, pede e musso su una tovaglia di carta, con pane eccezionale e vino della casa.
D'estate una bella trippa a insalata con zizza e cientepelle fresca profumata di limone e pepe accompagnata da lupini e olive. Di inverno una coccolosa carnacotta (brodo di trippa ) o trippa alla marescialla col pomodoro oppure un peccaminoso suffritto: zuppa di interiora di maiale piccantissima. In ogni stagione meravigliosa. In una vera trattoria nel mercato popolare della Pigna Secca. Spero non cambi mai.
Per i vigliacchi ci sono anche ottime ricette di pescs
Alfredo Carannante
.
19 Dicembre 2024
10,0
If you are in Naples you can't miss going to this place to enjoy excellent local food immersed in genuine Naples, go there.
Marco Lucchesi
.
02 Dicembre 2024
10,0
Piccolo ristorante sul mercato di Pignasecca. Buonissimo tutto: trippa con fagioli, alici fritte e zucchine alla scapece. Il tutto ad un prezzo più che onesto: 26€.
Consigliatissimo.
Davide B
.
26 Novembre 2024
10,0
Local historian of Pignasecca. Very fresh for and muss, we'll be back
Lucia De Chiara
.
26 Novembre 2024
10,0
Small restaurant on the Pignasecca market. Everything is delicious: tripe with beans, fried anchovies and scapece courgettes. All at a more than honest price: €26.
Highly recommended.
Davide Bernardini
.
26 Novembre 2024
10,0
My refuge in the popular Pignasecca market to still find the true Neapolitan trattoria specializing in fifth quarters. Where to eat exceptional tripe with salad, carnacotta soup, suffritto soup, pede e musso on a paper tablecloth, with excellent bread and house wine.
Alfredo Carannante
.
13 Novembre 2024
10,0
Popular place with food based on snacks, pasta, fish and vegetables.
There are some waiters who speak English, and they have a menu in English.
Decent food, and fresh products, but the pasta, for example, we've had tastier.
Friendly and attentive staff.
neus Rodrigo
.
03 Novembre 2024
8,0
Simply delicious and very good price.
Tessa Chung
.
02 Novembre 2024
10,0