I visited this trattoria three years ago. I returned today on a delightful evening with my girlfriend and my two brothers-in-law. It was particularly pleasant to once again savor authentic Parma cuisine, something that's rare to find in the city center these days. From the heavenly cured meats to the snails, pork, and wild boar, the dishes were truly bold and powerful, just like the service. We chose a Trentino Pinot Noir as a wine pairing, which perfectly complemented the dishes. The desserts were superb. Truly exquisite. We'll definitely be back. Thank you.
antonio teoli
.
11 Novembre 2025
10,0
Excellent food, excellent carpaccio with truffle and savarin. It's an old-fashioned inn, but it's really tidy and clean, and the staff are really nice and kind. Don't worry 🙂
Michele Ficcarelli
.
07 Novembre 2025
10,0
Excellent food, but unfortunately the prices are high for its location. Always check your bill.
simone pignatelli
.
05 Novembre 2025
6,0
Thank you for the delicious food. I was particularly drawn to the locally sourced game dishes, so I ordered wild boar and was surprised at how delicious it was. Next time, I'd like to try frog or rabbit.
クマ“マーク”マー
.
02 Novembre 2025
10,0
We went for lunch on a Saturday: the restaurant is simple and quaint, yet welcoming. The food is traditional Parma, with special mention for the excellent risotto and the delicious cappelletti in brodo.
The cured meats are also very good, and the pork cheek is incredibly tender.
Adequate prices.
luca maggi
.
07 Ottobre 2025
8,0
Excellent Parmesan cuisine, beautiful location, especially the outdoor area under a wonderful wisteria.
gianfranco lo piccolo
.
18 Settembre 2025
10,0
Worth the trip out of Parma to the country to enjoy this beautiful setting and fabulous food!
Laura Zingale
.
18 Settembre 2025
10,0
An almost homely atmosphere with excellent cuisine, fresh seasonal ingredients and exceptional savarin!
Francesca Degola
.
16 Settembre 2025
10,0
serata infrasettimanale di inizio Agosto. Prenotiamo e prendiamo posto sotto la loro, sempre fresca, pergola. tutto è "semplice" come sempre in questa che è una trattoria (nell'accezione positiva e nobile del termine) di nome e di fatto. tutto il tovagliato è in tessuto. servizio celere e carino. antipasto con giardiniera (buona) e carpaccio di prosciutto crudo con tartufo (MOLTO buono). a seguire il sempre eccellente simbolo del locale, savarin di riso. acqua, un chianti e un dolce. un totale di 85€ in due che simboleggiano un perfetto rapporto qualità/prezzo. BRAVI. unico appunto: PROVATE a fare qualcosa per le zanzare....
quellocheda1stella
.
07 Agosto 2025
10,0
Dopo tanti anni torno a cena in questo posto comodo in città è abbastanza fresco d estate ma ….
Piatti buoni prezzo alto
Antipasto di salume misto
Savarain
Dolce
Caffè
Lambrusco
Acqua
55€
A persona
Roberto
.
02 Giugno 2025
6,0