Saturday lunch with friends. Attentive in the service, not too formal, even if professional. We ate well, the meats are amazing. I can not wait to come back.
Rossano Linopassamilvino
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17 Marzo 2024
10,0
Very pleasant surprise. Starting from the high level service and the knowledgeable and passionate sommelier, capable interpreter of personal tastes. Excellent cuisine, great respect for tradition and product quality! Warm and welcoming location. We will enjoy the summer veranda later. Well done!!
Roberta F.
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09 Marzo 2024
10,0
Wonderful attention and welcome. Super friendly and attentive. The dining room is very cozy and clean. The views were spectacular, we could see the alps while we ate! And the delicious cuisine. We ate some Angioloti that were falling apart and a Paris Brest with hazelnut cream that was outrageous. He came to remember. And the place in general to come back and come back to. A complete success.
Cristina Fernandez
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08 Marzo 2024
10,0
Perfect. Simply perfect.
A corner of paradise in the wonderful Langhe setting, a triumph of Piedmontese cuisine, accompanied by friendly and spontaneous service.
A refuge where you can stop is a must when returning to the Langhe.
Simply: elegant and refined, the perfect execution of these two adjectives when used to describe a restaurant in Piedmont.
They are amazing beyond words and the quality of their food cannot be told: it has to be experienced.
Stefan Bui
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02 Marzo 2024
10,0
Ate there very often, I've known the owners and the place for years and it's always perfect, everything is wonderful and good. The place is always perfect, welcoming and very elegant. Always wonderful and super good dishes. I absolutely recommend going there if you want to eat well in a quiet place immersed in the Langhe
Gerba
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17 Febbraio 2024
10,0
Super! We were able to taste various dishes, all perfect. Excellent tajarin with freshly grated white truffle on the plate. The choice of wines was amazing, we dined with a fantastic Barbera d'Alba la Bogliona. For a truly Piedmontese experience and to try the flavors of the Langhe, this is the perfect place
Tabita Frollini
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30 Gennaio 2024
10,0
Ottima cucina, ottimo servizio. Cucina locale un pelo rivisitata, con buoni abbinamenti. Di tajarin ne avrei mangiate 3 porzioni.
Questo locale meriterebbe la stella, contando che ce l'hanno altri che a mio modesto parere non la meriterebbero.
Prezzo giusto.
Marco Cartellà
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17 Gennaio 2024
10,0
La tradizione pura avvolta in un'eleganza ed una attenzione ai dettagli che é seconda solo ai pluristellati e d'altra parte piú che apprezzata e lodevole per quel che é. Plin da capogiro, insalata di coniglio fenomenale e Panna cotta da lacrime di gioia! Carta delle acque e pane over the top
stefano di paolo
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05 Gennaio 2024
10,0
Mi mancava l’ottima cucina langarola, il nostro primo riferimento, da sempre , è “la posta” di Monforte garanzia di eccellenza delle materie prime e una carta tradizionale.
Abbiamo trovato posto lunedì a cena .
Sicuramente la nostra “missione” era il tartufo bianco di Alba . Confesso che siamo rimasti dapprima un po’ spiazzati da un’albese trovata “arricchita” con : salsina senape ( buona ) , uova di quaglia, sale grosso , castelmagno che hanno fatto un po’ a pugni con la grattata ( abbondante ) di tartufo bianco … innovazione bocciata!!!.
La moglie ha preferito continuare senza il tartufo ( ha fatto benissimo ) , i miei tajerin al burro con tartufo ( meglio se con fonduta ) sono parsi asciutti con un tartufo bianco che non è esploso ( boh ?! C’è nostalgia !!! ) . Anch’io mi son convinto di proseguire con i piatti tipici senza più il tartufo, un buon filetto con fungo porcino . Buona la proposta di vini al calice . Eccellente il Servizio .
‘Nsomma la qualità del tartufo, quest’anno, è sembrata low , per ciò l’albese arricchita ??
sirgiarby
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12 Dicembre 2023
8,0
Molto soddisfatto della cuci na , del servizio edel sommelier.
Ottimo rapporto qualità e prezzo.
Sicuramente ci tornerò
paolosbg
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07 Novembre 2023
10,0