Trattoria da Romeo In Parma

8,3

Basado en 1.275 opiniones encontradas en 4 webs


tend

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Di 728
in Parma
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Di 31
di cucina Cucina parmigiana in Parma

Gestione recensioni

It's a constant when I'm in the area. Careful and typical cuisine, ancient flavors but nowadays
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21 Marzo 2025
10,0
Historic traditional parmesan restaurant.
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17 Marzo 2025
8,0
If you are looking for true typical cuisine, courtesy, honesty, this is the right place! A place that reflects tradition, unique flavors and excellent portions. The bill, despite a bottle of wine, comparable to a pizzeria. It's a shame to be 250km away and not be able to visit you more often.
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10 Marzo 2025
10,0
Short and essential menu. Attentive and courteous service. local agê, faithful to itself and its long tradition, sincere and true. Pumpkin and herb tortelli (large format and opulent filling) very inviting. Very good and doughy tagliolini, culatello, leek and cream. (Too bad gnocchi only on Tuesdays) Dense and tasty pasta and beans in cocottes. Very soft and tasty Ganassini. Drank little. More than honest account. Surprise
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01 Marzo 2025
8,0
First time..ate really well..very good cold cuts..great choice of wines..I'll be back
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25 Febbraio 2025
10,0
Siamo stati in questo locale perché ce l’hanno consigliato in diversi, soprattutto per i tortelli. Nonostante fosse venerdì sera, il locale non era particolarmente pieno, ma credo sia dovuto anche (se non soprattutto) al periodo. Non appena entrati siamo stati catapultati nella casa della nonna, il locale è pieno di mobili antichi in legno, quadri alle pareti e servizi di piatti come quelli “della nonna”. Abbiamo ordinato una porzione di antipasto misto di salumi con polenta fritta e giardiniera che bastava per tutti e tre (forse anche per 4). Successivamente abbiamo preso una porzione di anolini, una di tortelli d’erbetta e una di tagliatelle con culatello, zucchine porro e panna (buonissime e abbondanti. Per finire una fetta di torta di mandorle e cioccolato e un gelato alla crema con le amarene. Il tutto accompagnato da un quarto di lambrusco, 4 bottiglie di acqua e un caffè. Totale di 87€. Qualità ottimo e prezzo onesto. L’unica pecca, che mi impedisce di dare 5 stelle è l’attesa; attenzione, a me non dà troppo fastidio, però aspettare mezz’ora abbondante tra l’antipasto e i primi col ristorante mezzo vuoto non è poco. In ogni caso mi sento di consigliare questo posto, la qualità dei piatti è indiscutibile. Torneremo per provare i secondi!
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22 Gennaio 2025
8,0
We stopped by chance on the way back from Traversetolo. Mariola dish of the day, but finished (in fact it was 2pm)... in any case the innkeeper took a piece of it from the last table's reservation and let me taste it... so what can I say? Already the concern he had, today it's difficult to meet... I took a starter for €17 which on Bruno's advice I shared with my husband (it was actually suitable for 2 people) with good salami (especially the grilled coppa) and the sublime fried polenta... we'll be back definitely...family atmosphere...average prices!
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29 Dicembre 2024
8,0
I was in this restaurant for the first time, and I was at a dinner organized with a group so the price was fixed as was the menu. But they served us top quality cured meats, fried polenta with an excellent flavour, super stuffed homemade tortelli which were really good (pumpkin were my favourite), exquisite tagliatelle and finally the truly homemade homemade desserts. The staff were very friendly, polite and helpful. The place is clean and full of memories. I had a great time. I highly recommend it.
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22 Dicembre 2024
10,0
Trattoria tipica parmigiana, ambiente caldo e accogliente. Ottimi i salumi accompagnati dalla polenta fritta. Eccezionale la mariola in crosta di pane. Piuttosto ristretti il menù e la carta dei vini. Prezzi buoni.
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08 Dicembre 2024
8,0
Typical Parma restaurant, warm and welcoming environment. Excellent cured meats accompanied by fried polenta. The mariola in bread crust is exceptional. The menu and wine list are rather limited. Good prices.
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08 Dicembre 2024
8,0

Ristoranti simili a Parma

8,3
2010
Recensioni

Osteria Il Norcino

06/04/2025: The location is not the best as it is in the middle of the countryside with only the main road in front and also busy… The place is interesting and reflects the typical Romagna cuisine with meat reigning supreme... The mixed appetizer with cured meats, cold cuts and Parmigiano Reggiano is a must, the grilled trio with Emilian, mutton and Angus meat is a must... rare is better... courtesy and accuracy in serving make the place pleasant... better to book... worth trying
31/03/2025: Great welcome, friendly staff, excellent food...I highly recommend it
8,3
1735
Recensioni

Osteria dello Zingaro

10/04/2025: Ho cenato presso questo ristornate ubicato in pieno centro città a Parma. L'antipasto di salumi misti era proprio buono e abbondante. Molto gustoso lo spezzatino con la polenta. Cameriere di sala giovani e cordiali, così come il titolare. Prezzi nella media della città. Nel complesso un giudizio molto buono, lo consiglio e ci ritornerei
26/02/2025: Welcoming, tasty dishes, competent service. For horse meat enthusiasts it is a restaurant absolutely worth visiting

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