We had dinner (couple), taking a first course and a dessert, food without infamy and without praise for the menu.... but the lady who takes the orders makes you want to get up and leave.
If you don't want to welcome guests with a minimum of courtesy and you are a restaurateur I think it's time to think about it!
I don't think I'll be back...
giorgio brunetto
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28 Giugno 2025
Excellent typical fish-based dishes, excellent quality and a very welcoming atmosphere
Roberto Bonora
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22 Giugno 2025
Abundant and excellent quality fish dishes, very attentive and friendly staff. Highly recommended. Rating 10+++
Donatella Mos
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21 Giugno 2025
Beautiful location, very kind and friendly staff, abundant and excellent quality dishes. The owner makes you feel at home. Highly recommended
nessuno- 010101
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21 Giugno 2025
Overall, I think the reviews here are a bit underwhelming. If you're looking for homemade Italian food at a fair price, you'll definitely find it here. I'd generally recommend the fish dishes over the meat dishes. The staff is friendly, and everything seems very fresh. The ambiance feels a bit out of date, but that's what you're looking for.
SanktPauliDude
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17 Giugno 2025
Among the many restaurants, old and new, on the Rive di Trieste, Sacchetta has maintained its identity as a Triestine trattoria
So let's go with sardoni mussels capelonghe and so on and so forth!
The tables outside are nice.
If you are in the area go there and you will not be disappointed.
maurizio sbogar
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06 Giugno 2025
Excellent food, fresh fish and well cooked according to classic recipes. Good value for money. Courtesy and friendliness.
Donatella Santin
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06 Giugno 2025
Best mussels I ever had! Also the vongole and frutti de mare pasta have been delicious! Best price quality!
Maria Preda
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20 Maggio 2025
Trattoria di sostanza che offre i piatti classici di una cucina di mare tradizionale e tipica della città di Trieste.
Ricavata nei locali di un vecchio bar e gestita da una brigata del luogo, dispone anche di alcuni tavoli all'esterno che ne aumentano in estate la capacità ricettiva.
I modi un pò rustici e lo scarso appeal modaiolo dei luoghi, non danno il giusto risalto alla qualità dei cibi, francamente elevata, anche se priva di elaborazioni in stile "master chef".
Solo sufficienti i servizi igienici.
Consiglio di prenotare per tempo.
In finale il conto è assolutamente nella norma, senza esagerazioni di sorta.
TilemanModena
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08 Maggio 2025
Sulle rive di Trieste coi loro palazzi maestosi, ricordo dell’Impero d’Austria, si trova questo ristorante un po’ nascosto nella sequenza ininterrotta di locali. L’occasione era un pranzo di famiglia; molta gente del posto seduta ai tavoli, il che è sempre un buon segno. Eravamo venuti per il pesce, e siamo stati accontentati: risotto con gamberetti e zucchine, fritto misto (calamari, sardelle, sardoni, branzino impanato) e canestrelli. Il tutto accompagnato da un buon Gilera friulano e concluso con due succulente fette di strudel e torta al cioccolato fatte in casa. Pranzo per quattro persone, 160 euro.