Spectacular place... family and welcoming environment... wonderful managers, sociable, friendly, welcoming and helpful... cholesterol at 🔝!!! Everything delicious... thank you!!!
Giuseppe Bochicchio
.
07 Giugno 2025
10,0
Guys if you want to eat well you have to go to il Cocco alle terme del cholesterol!!!!!
And guys and eat under the cul del porc !!!!
We want to talk about it!!!
Top everything even the service 😘
veronica amoroso
.
03 Giugno 2025
10,0
Piccolo locale in pieno centro, proprio accanto a San Prospero. Siamo in 3 con un cane, così ci assegnano un tavolino in un angolo che ci offre la tranquillità necessaria, per il cane e per gli altri clienti. Il servizio è rapido, lo staff molto cortese. Cibo davvero eccellente, e ottimo il vino. L'aspettativa era alta ma la fama è davvero meritata. Consigliatissimo
Asparagovioletto
.
02 Giugno 2025
10,0
Beautiful place. Delicious dishes, you can feel that they care about quality. The menu is worth trying. Super friendly staff. We will definitely be back. Thanks from GMG S.R.L.
Gabriele Gallorini
.
30 Maggio 2025
10,0
Unique experience, excellent quality of food km0 and quality pork but above all the friendliest staff I have ever met, we were 5 from Abruzzo and I think we had one of the best dinner experiences of our life
Marco D'Antonio
.
26 Maggio 2025
10,0
Dinner and experience from God, excellent quality of the meat and not only but also of the drinks and appetizers especially the craft beers that cost even less than other places. Prices accessible to everyone and above all but ABOVE ALL service with honors thanks to all the staff and the owner who treated us as if we were friends for a lifetime. Recommended for dinners with friends, you don't just pay for the dinner but also for the experience that is worth more than anything. INDELIBLE MEMORY.
Angelo Ciavarroni
.
26 Maggio 2025
10,0
Very high quality products, delicious dishes and expertly managed by nice people. Recommended!
gianmaria belmonte
.
24 Maggio 2025
10,0
Delicious food, courteous and kind staff.
I highly recommend
The owner is a wonderful person
Francesca Napoli
.
24 Maggio 2025
10,0
It's the first place I went to for dinner in Reggio Emilia and I can assure you that I couldn't have made a better choice: a characteristic location full of images of the owner with lots of VIPs.
The food is of an absurd quality: as an appetizer I had bruschetta with lard and a sandwich with Pulled Pork and Speck. Absurd quality of food and indescribable flavors.
If you stop in Reggio Emilia you absolutely have to try it!
Giovanni Dezio
.
22 Maggio 2025
10,0
Abbiamo pranzato ieri in questo centralissimo ristorante di Reggio Emilia. Il locale è molto piccolo ed è pressoché impossibile trovare posto domenica a pranzo senza previa prenotazione. L'arredamento è gradevole e accogliente così come lo staff. Il menù è quasi interamente declinato sul maiale, quindi non consiglio di venire qui con amici mussulmani. Originale la frittella di cotechino e anche la lasagna con la porchetta, soprattutto per un bolognese come me abituato alle lasagne tradizionali. L'accesso al bagno, che si trova al piano di sotto, può avvenire solo utilizzando un montacarichi. I prezzi sono accettabili e onesti.
spedubec
.
17 Febbraio 2025
8,0