Sardinian cuisine. Definitely fresh and tasty fish. We ate appetizers and first courses and a dessert (the seada with cow's milk unfortunately disappointed me). Good quality, not great. Compared to the price we paid we would have expected something more. The host very kind.
Lara Giovane
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19 Febbraio 2025
6,0
I was there recently for the first time, it was an excellent experience with typical traditional Sardinian dishes that were truly excellent and well presented.
Very attentive and kind staff, I recommend it to everyone.
Matteo Smaldone
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18 Febbraio 2025
10,0
Birthday 6 people, professionalism and quality key words of the evening. Thanks to everyone for this wonderful dinner, everything was super!
Federico Scopece
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15 Febbraio 2025
10,0
The best and most scenic plateaus in Milan! Very fresh fish... an aquarium at the entrance with king crab and blue lobsters... the Catalan fish is highly recommended! Danilo super nice and kind! I will be back very soon for my birthday with friends and family.
ilaria passali
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09 Febbraio 2025
10,0
A magnificent basement room for dining. Good value for money.
domenico amato
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29 Dicembre 2024
10,0
we ended up here by chance one evening, on the recommendation of a friend. Room on the lower floor with an elegant and relaxing atmosphere. Good welcome and very precise service, never intrusive. Fish cuisine of the highest level, both raw and cooked. Fregola from a thousand and one nights, highly recommended. Not a cheap place, but in line with this quality, in Milan. It's worth the asking price. Excellent wine list. A place that I'll keep in mind for the future, I will definitely return
Fabio O.
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23 Dicembre 2024
10,0
A more than positive experience, very fresh fish-based food with well-assorted combinations, I will definitely return
Carmelo Spa
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22 Dicembre 2024
10,0
Truly excellent fish, the chef is a provocateur and this gives a truly unique tone to his cuisine, the only flaw is that dining with the cameras in the room focused on me makes me a little intimidated...
Stefano Salerno
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01 Dicembre 2024
10,0
Una conferma a quanto avevamo già avuto modo di testare la volta precedente: ottima accoglienza, locale caratteristico, con arcate in mattoni, situato al di sotto del piano stradale, silenzioso, arredato con qualità. Personale cortese, discreto ma presente al bisogno. Menù prevalentemente di pesce, dal quale abbiamo scelto dapprima gratin e bottarga e quindi orecchiette al granchio e tagliolini al riccio. Buona la scelta del vermentino. Rapporto qualità/prezzo adeguato. Ci torneremo.
claudio l
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26 Novembre 2024
10,0
Sono anni che andiamo in questo tempio dei molluschi e crostacei di Milano, ed ogni volta Danilo ha il potere di sorprenderci con nuove proposte di eccellente qualità . L'atmosfera è calda ed accogliente, il servizio impeccabile il che contribuisce a gustare appieno i piatti serviti. Eccellenti le tartare di pesce in cui trionfa la freschezza , la qualità delle ostriche nelle varietà proposte a mio giudizio supera i ristoranti della Costa Azzurra Francese, e le paste sono un trionfo di sapori. Eccellente la proposta dei vini. Lasciatevi consigliare da Danilo e non ve ne pentirete. da tornarci sempre.
enrico512016
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04 Ottobre 2024
10,0