Good desserts and meals.
You have to eat with your hands but everything is hygienic.
To eat the fish plant you have to reserve a day before
Brais Garcia
.
24 Luglio 2024
10,0
My friends and I decided to book at this restaurant to try something new and the choice was absolutely right. Delicious dishes and friendly, knowledgeable staff. I highly recommend it to anyone who wants to have a new experience
LaviMoni
.
21 Luglio 2024
10,0
Delicious food and kind, professional and friendly staff!
I've been going there for years now and I can no longer do without its dishes!
Manuela Aruta
.
17 Luglio 2024
10,0
One of the few restaurants in Milan with a real soul. Every time I go I appreciate it more and more! The owner Biniam is always exquisite, very kind and helpful, the meat zighinì and the appetizers are a spectacle, like the South African wine.
Very suitable for both relaxing evenings and an out of the ordinary romantic date.
I can't wait to go back!
Francesco Reda
.
17 Luglio 2024
10,0
delicious food and nice experience. the staff is really very welcoming, the place is intimate, the prices are fair and the portions are generous!
mariaaa
.
16 Luglio 2024
10,0
Very good restaurant located in the street parallel to Paolo Sarpi. The staff are super friendly and the food is DIVINE! I highly recommend it❤️
Dorothea Zuncheddu
.
14 Luglio 2024
10,0
A nice welcoming place, very good food, excellent service we found.
The owner who served us was very welcoming, kind and nice.
Barbara Venturini
.
13 Luglio 2024
10,0
Nice restaurant, courteous and welcoming staff, a very authentic experience to be repeated
Michele Milone
.
07 Luglio 2024
10,0
Cena tra amici in un giorno feriale di giugno. Niente male il locale, vivace ed etnico ma non pacchiano. Servizio attento e cordiale, buono quello che abbiamo mangiato. L'unica pecca è che la scelta è piuttosto ristretta, qualche piatto in più in menù non guasterebbe. Comunque soddisfatti.
A. Galland
.
06 Luglio 2024
8,0
Ristorante eritreo molto caratteristico, accogliente e pulito.
Il ragazzo che ci ha servito, Kamal, è stato super disponibile e ci ha spiegato dettagliatamente i piatti.
Zighinì di manzo ottimo e saporito, servito con il loro pane tradizionale, cous cous, lenticchie rosse, spinaci e altre verdure.
Dopo lo zighinì ci hanno fatto provare anche una coscia di pollo cotta in una salsina speziata, accompagnata da un uovo sodo. Squisito, è stata una vera chicca.
Per terminare ci è stata servita una tisana garofano e cannella digestiva.
È stata una bella scoperta, torneremo sicuramente.
Gloria Luoni
.
04 Giugno 2024
10,0