Very good fish dishes. The appetizer platter consisted of many rare delicacies, such as mantis shrimp.
Excellent service and a great atmosphere.
Fufun Cockson
.
19 Luglio 2025
10,0
Very warm welcome. Great food- delicious pasta with a fish sauce. Very nice service. Family run.
Sadly we were too full to try the home made tiramusu
Dr MSD
.
26 Giugno 2025
10,0
The second year we come to this restaurant to try the unique dessert TIRAMISU! I have never tried anything better! I recommend it!
Alexei Odintsov
.
19 Giugno 2025
10,0
This is how Italian dining should be.
Very friendly service.
Local, fresh, seasonal ingredients.
Nice wine.
Good wholesome cooking.
Mark Schaefer (Mark S)
.
23 Aprile 2025
10,0
Simply spectacular! High quality raw materials, super fresh fish and a well-stocked cellar. We had a divine dinner, special mention for the desserts, a must try! A place to return to again and again if you want to eat well!
FABIO P.
.
13 Aprile 2025
10,0
Potrei scrivere solo una parola: SPETTACOLARE e chiuderla qui, ma invece penso che questo posto meriti molto ma molto di più. Ambiente familiare che subito ti fa sentire a casa, una eccellente cantina di vini con etichette degne di nota e poi sua maestà il pesce! Qualità della materia prima ineccepibile, tutto super freschissimo e cucinato in maniera perfetta. Menzione speciale per i dolci fatti dalla signora. Complimenti davvero perché riuscire ancora oggi ad offrire una qualità così elevata non è da tutti. Complimenti!
ExesMilano
.
13 Aprile 2025
10,0
Un locale con pochi tavoli, ho chiesto un primo nel menù, il gestore mi dice che lo stanno cambiando, allora presenti un menù già aggiornato..
; prendo una tagliata con le patate, taglio troppo alto per la carne, senza chiedere il tipo di cottura... Chiedo alla fine una sambuca, mi lascia la bottiglia ( ci sta.),ma non mi dai un bicchiere da acqua!!! Scontrino senza specificare cosa ho preso, solo una dicitura: 1 menu..
La qualità era buona, il servizio non proprio
Walter
.
07 Aprile 2025
6,0
Excellent, on Gianvito's advice we ate an exquisite hot seafood appetizer. Canestrelli, scallops, sea lions, canoe, crostini with red snapper, polenta and stewed cuttlefish, grilled tuna, scampi in tempura, octopus and calamari, all deliciously prepared and plated with care, followed by a plate of tagliolini with delicate and super good scampi cream. We concluded with the "crostoli", a typical dessert of the carnival period prepared by Mrs. Katia. Good coffee. Experience to be repeated. I don't drink wine but I noticed very important labels. Advised
loredana gottardi
.
19 Febbraio 2025
10,0