My partner and I have been loyal customers of Manna for years. With every menu change (which varies with the seasons), we make sure to go at least 2-3 times to sample the different offerings. The menu is never boring, and the à la carte selection and tasting menus are always meticulously crafted ("Porcherie" is always extraordinarily interesting). The staff are always helpful and polite. Filippo, the sommelier, is well-versed in the wine list and happy to guide you through your selection.
They are very attentive to allergies and intolerances: as a celiac, I often ask them for alternatives, and they are always available to find solutions that work for me too.
Veronica Lualdi
.
15 Agosto 2025
10,0
Got to talk to the owner. Very chic place. Loved food - worth the $$$
L Regheta
.
04 Agosto 2025
10,0
Good experience, great attention to details.
Francesco -NL-
.
01 Agosto 2025
8,0
Top restaurant (even the prices)
Andrea Nepi Google
.
29 Luglio 2025
10,0
Bold chef, amazing flavour combinations- try the risotto picante - friendly service. An excellent lunch
Lana Wood
.
21 Giugno 2025
10,0
The egg immersed in the leek cream is true poetry
Francesco di Pierro
.
20 Giugno 2025
10,0
In my opinion the place lacks a bit of light, too dark for my taste. For the rest exceptional.
Angelo Restivo
.
18 Giugno 2025
8,0
Very welcoming restaurant, with a warm atmosphere and attention to detail. The dining room staff is extremely courteous and knowledgeable. The wine list is truly excellent: the sommelier guided us with great expertise, suggesting very interesting bottles.
We chose the Porcherie menu: don't be shocked by the name. The menu is a gastronomic journey of the highest level, a one-of-a-kind experience. Each dish is studied in the smallest details, with perfectly balanced flavors and a harmonious flow between courses. You can clearly perceive the passion of the chef, who dedicates great attention to the search for raw materials and the construction of a personal and coherent culinary identity.
It will immediately deserve a Michelin star!
Alessandro Pallotta
.
21 Maggio 2025
10,0
Desideravo andarci da tempo, ma volevo avere la compagnia di qualcuno che apprezzasse veramente il cibo, che si accorgesse di cosa c'è nel piatto. Ce l'ho fatta.
Partiamo dai cocktail. Non ne volevamo, poi ci ha incuriosito la lista e li abbiamo presi...e abbiamo fatto bene: pazzeschi, originali, non troppo carichi, un gusto a me sconosciuto (non sono molto da alcol, ma non vedo l'ora di tornarci per provarne degli altri).
La cena: non ho parole. Tutto al di là della perfezione. Ingredienti a me, normalmente, sgraditi, proposti in modo da renderli deliziosi; carni, normalmente a rischio di essere stoppose, di una morbidezza incredibile. Tutto eccezionale. Lo chef ci ha gentilmente offerto un assaggio di paccheri...strepitosi e della quantità giusta per apprezzarne la ricetta, dato che il sapore era molto particolare e una porzione standard sarebbe stata difficile da affrontare.
Capitolo porzioni: piccolissime. Molto molto molto piccole. Personalmente, noi eravamo così soddisfatti dei sapori, che ci è andato benissimo così. Forse di più, sarebbe stato troppo.
Locale: bellissimo.
Personale: gentilissimo.
Conto: pensavo che avremmo speso di più (non che sia economico, ma cosa lo è, a Milano? Beh qualcosa c'è, ma, insomma, ci siamo capiti)
Lo consiglio? SÌ!!! Ma, ovviamente, scegliete con chi andare. Chi dovesse prediligere o avesse bisogno di piatti pieni, non apprezzerebbe.
larobime
.
09 Maggio 2025
10,0
Un ristorante di questo livello deve stupire e Manna lo fa egregiamente! Ottimo rapporto qualità prezzo. Sicuramente lo chef non scende a compromessi e non è una cucina ruffiana per tutti ma io preferisco piatti che rappresentino lo chef e in questo caso lo chef e’ presente in ogni piatto!
Global19348867263
.
04 Maggio 2025
10,0