The service was impeccable. Sufficiently good dishes, but I thought it was slightly expensive,
Gigi G
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25 Febbraio 2025
6,0
I stopped by and ate there while on a cruise.
Risotto and ceviche were the best. It is full of blue ribbon-like stickers and seems to be a popular restaurant for locals.
I especially liked how friendly the waiter was.
Recommended!
이혜원
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11 Febbraio 2025
10,0
Sorpreso in positivo..ristorante gestito in famiglia, servizio eccellente ,cucina ottima,prezzi (se si considera che Messina sembra New york) bassi ma altissima qualità.
Educazione a livelli altissimi.
Finalmente un buon ristorante a base di pesce in zona centro/sud.
Unico consiglio:creare in menù un antipasto tipo quello preso da noi in maniera tale che solo l’antipasto(contabilizzato tutto a porzioni) costi 40€.
In compenso il bambino non ha pagato ne la pasta con il sugo e nè il coperto.
Ci ritorneremo sicuramente.
Sasa F
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07 Gennaio 2025
10,0
Congratulations both for the food and for the kindness of the staff and the owner, I ate exceptional raw and cooked dishes.
To be redone without a doubt.
Giuseppe Giallombardo
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04 Gennaio 2025
10,0
Elegant but welcoming atmosphere, abundant dishes, very fresh fish, dry and tasty fried food, excellent selection of wines. (Spaghetti swordfish, cherry tomatoes and breadcrumbs SPECTACULAR)
Fabiana Bordonaro
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17 Dicembre 2024
10,0
Excellent food, very professional staff, family environment
Stella Bongiorno
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07 Dicembre 2024
10,0
I chose the L'Ossidiana restaurant to celebrate an event and I can only give 5 stars for everything. Chef Salvatore Ficarra accompanied me in choosing the proposals to personalize the menu, proving to be extremely attentive to the customer's needs. Impeccable quality of food and service, elegant and well-kept location. Highly recommended for any occasion!
Giulia Pappalardo
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28 Novembre 2024
10,0
I was a guest so I don't know the prices
Giuseppe Pane
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22 Novembre 2024
8,0
Lunch on 09/11/2024 local in the city center comfortable location large tables and comfortable seats. Clean and separate bathrooms. Friendly and professional staff. Triptych starter of marinated fish and then mushroom flan with fried prawns and fondue, both good. For first courses linguine with porcini mushrooms and agnolotti with bacon and hazelnuts, the latter being particularly good. The sautéed mushrooms are exceptional. And the swordfish chops. Little choice of desserts. Medium-high prices.
domenico Lo Surdo
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09 Novembre 2024
8,0
Ci siamo stati due sere, lo chef Salvatore Ficarra ci ha preparato dei piatti eccellenti a base di funghi porcini, flan, fritti, insalata e trifolati, primi piatto tagliatelle ai funghi porcini. La prima sera abbiamo cenato a base pesce. Un antipasto delizioso di crudi di una freschezza impressionante, insalata di stocco per secondo tonno con riduzione di mosto. Servizio eccellente. Attenzione al cliente molto curata. Quando torneremo a Messina sarà il ns. ristorante preferito.
Giuseppe C
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28 Ottobre 2024
10,0