Diner, with pizzeria for Saturday evening, still home-made quality, friendly managers
fabio c. favaloro
.
22 Agosto 2024
8,0
Welcoming environment, courtesy, good quality of food. I had the opportunity to consume the different options between meat, fish and pizza. Meat cooked as requested, pasta al dente, typical Roman low pizza is not a biscuit, fresh fish. Highly recommended for both family and friends.
Ioana Nafareanu
.
20 Agosto 2024
10,0
Very good pizza (funghi = 7€), but they charge for service, which I find dishonest
Jakub Martinský
.
12 Luglio 2024
8,0
We have been frequenting this restaurant for more than 30 years, both for our most important events and for our family dinners. Everything exceptional. Always!
Maria Teresa Finocchiaro
.
08 Luglio 2024
10,0
Fried calamari as an appetizer and lobster linguine as a first course. The recipe is simply extraordinary
Johana Quiroz Montoya
.
05 Luglio 2024
10,0
I only tasted the pizza, which didn't particularly satisfy me. The bill was good. The failure to issue the receipt is unfortunate.
Paolo Chianese
.
19 Giugno 2024
6,0
like in the past, excellent quality, highly digestible wood-fired pizza
Sonja Santillo
.
13 Giugno 2024
10,0
Place already visited several times.
Midweek lunch.
The furnishings are a little old, otherwise the staff and owner are very kind. This time I opted for the scialatielli with seafood and an artichoke alla giudia, truly gratifying. For me it's a must try.
luigi malaggi
.
04 Giugno 2024
10,0
L'unica criticità è la difficoltà a trovare un parcheggio.
Per il resto ineccepibile.
Personale gentile, cordiale e veloce.
Piatti abbondanti (consiglio ovviamente i fritti come antipasto e nello specifico i fiori di zucca ripieni di alici e mozzarella).
Ben farcite e sottili le pizze e buona la scelta dei vini.
Insomma una serata fuori ben spesa
Yak-1
.
29 Aprile 2024
8,0
Locale accogliente. Servizio senza problemi. Frittini, pizze, dessert variati e tutti buoni e apprezzati dai commensali. L'unico (grosso) neo un piatto non pizza descritto nel menu come bistecca chianina. Portata in tavola, si è rivelata invece una fettina di carne piuttosto dura, nervosa e in parte immangiabile. Una vera delusione.
Vito P
.
29 Marzo 2024
6,0