Ottima cena nel cuore della Val Ferret.
Ampia scelta e tutto di gran qualità.
Servizio ottimo e attento.
Ci siamo stati più volte provando piatti diversi e davvero tutto eccellente (forse solo la polenta valdostana non riprenderei, pur buona ma la preferisco di diversa consistenza) con alcuni piatti davvero top fra cui il risotto!
Salumi e formaggi buonissimi per iniziare e ampia scelta per proseguire con sempre novità fuori menù.
E pranzare o cenare con montagne di neve fresca a vista o con il sole estivo della Val Ferret è impagabile
lunatobi
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02 Maggio 2025
10,0
Better on Friday than on Saturday (with so many people the service suffers) but we were very satisfied
D D
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06 Aprile 2025
10,0
An excellent restaurant, a very nice environment, excellent quality food, kind staff, a more than excellent wine list, prices, unfortunately, you pay for quality
Marco Barbi
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31 Marzo 2025
10,0
Incredible experience! Best in Courmayeur♥️
Mane Blanco
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30 Marzo 2025
10,0
One of the best restaurants I’ve been to in a while. We loved it so much that we came back only 2 days after. Every dish we tried was exquisite and the service lovely. Strongly recommend!
Mika Chapnik
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21 Marzo 2025
10,0
The grandchildren of the historic managers of this historic place have reappropriated it in an excellent way, always a beautiful place, excellent dishes, good wine, warm mountain atmosphere par excellence
Monica
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12 Marzo 2025
10,0
Best restaurant in Courma, no doubt
francesco leonardo
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05 Marzo 2025
10,0
Complimenti per l’ottimo ambiente, servizio quasi impeccabile e qualità del cibo eccellente. Uovo abc e Risotto sono fuori scala. Il cardoncello è un tocco di genio. La minestra molto buona ma troppo leguminosa. Ottima l’anatra, cotta perfettamente. Fanalino di coda la bistecca valdostana: incomparabile con il resto del menu.. totalmente da rivedere e alzare almeno per coerenza… il formaggio sopra e croccante proprio no. Il prezzo è un po’ elevato ma coerente con il locale, eccetto la Valdostana
Giorgiodb
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01 Marzo 2025
10,0
We toured various places, this one particularly struck us. Nice place, attentive staff, refined dishes. Advised
john snow
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24 Febbraio 2025
10,0
Here is a restaurant worthy of the breathtaking peaks that surround it! The extremely friendly welcome is that of true friends, the traditional and fine cuisine does not exclude a little invention (special mention for the mustard ice cream accompanying the excellent ham), the comfortable and tasteful setting, all this means that you only want to come back!
marc BUFFARD
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24 Febbraio 2025
10,0