I went to Polpo Mario on the advice of a local person, I must say that everything was top notch!!!
Andrea
.
03 Dicembre 2024
10,0
Wonderful service!!! Carbonara with tuna is simply fantastic. I've never eaten anything like it. I recommend it!!!!
pedro bigliassi
.
27 Novembre 2024
10,0
The best restaurant for us! Incredibly delicious seafood. We come to Sestri Levante from Germany every year. And this is one of our favorite restaurants.
Renata Schmidt
.
15 Novembre 2024
10,0
Ristorante storico con posizione ottima nel carruggio di Sestri Levante, una menzione particolare alla carbonara di mare, squisita! Da provare
AMNO17
.
03 Novembre 2024
10,0
Restaurant in the heart of the Carugio in perfect Genoese style, in the heart of Sestri Levante, small but welcoming place, top quality food, freshly prepared dishes so perhaps a little long waiting times between the various courses but the exquisiteness of the dish is worth much more the wait and also the bill are high but fair, as well as the satisfaction with which one leaves the restaurant after dinner. Really generous portions. Even the dessert is a truly rare delicacy to find. In short, absolutely worth trying for anyone visiting Sestri Levante.
mirko perazzo
.
15 Ottobre 2024
10,0
Delicious dishes, you can really smell the aroma of fresh fish. Really friendly staff! I recommend booking even during the week
Adriana Panzarino
.
13 Ottobre 2024
10,0
Fabulous dinner shared 3 courses with my husband and the kitchen split the plates before coming to the table which was so thoughtful. Food and service just terrific a real find.
SAMANTHA SPARKE
.
25 Settembre 2024
10,0
We ate twice in two days
Excellent restaurant
Highly recommend
Etay Gil
.
21 Settembre 2024
8,0
Very tasty food, beautifully presented
friendly and professional staff
cozy atmosphere
Beate Giaquinto
.
21 Settembre 2024
10,0
Sembra già una “breve eternità” (mi si perdoni l’ossimoro) da quando ho portato a cena fuori la “mia” già ragazza (ora Donna) in questo locale a noi peraltro noto da tempo. Nessun calo nella qualità delle pietanze somministrate: una tagliata di tonno con salsina di accompagnamento (alla cipolla rossa, a me cara, manco fosse un ermo colle), due pescati del giorno alla ligure (ottimi), acqua, caffè e un bicchiere di rosso, Euro 86,50, ben spesi. Servizio gentilissimo (un piatto rimasto macchiato dopo l’asciugatura, subito sostituito di buon grado), e pure giovane, largo alle nuove leve, fatemi riposare, possibilmente non ancora in eterno. Tavolo all’aperto, reso immediatamente disponibile pur essendo altissima stagione (l’orario era però di cena precoce, come da nostro costume, ancora umido per il bagno nelle tiepide acque della baia). In sintesi: Che colpo, col Polpo!
ozioasi
.
05 Agosto 2024
10,0