I often come with my husband, a few evenings ago I ate the tagliolini creamed with parmesan cream, raw prawns and black truffle that I'm dreaming about them at night......😂 chef Guidi is incomparable....highly recommended!!! !!!
Patrizia Clemenza
.
20 Agosto 2024
10,0
Traditional and characteristic place, friendly staff and fairly fast service. Balanced and tasty dishes, the only flaw was the excess of salt in a plate of spaghetti with octopus ragout.
Matilde Cavallo
.
20 Agosto 2024
8,0
Really 🔝🔝🔝 restaurant, excellent food and service!!!
Pieranna Guerini
.
19 Agosto 2024
10,0
Restaurant with great tradition. The food is quite good (fish) at an appropriate price for Sestri Levante
Vito
.
19 Agosto 2024
6,0
I am Genoese, so I am used to our ancient Ligurian style restaurants, I like to eat well, here you will find excellent dishes from my beloved land, but above all you will find the very knowledgeable wait staff. they will welcome you in the best way possible, they will explain to you what you are about to eat in the best possible way, fresh fish, excellent wine, whoever says it's a bit retro, doesn't know our Liguria! It is precisely in retro places that you will eat best, and here you are in a 16th century building! highly recommended. I wanted to update in August 2024 and congratulate chef Gui, a professional person, excellent chef, but superior
a great man who sits among the customers and proves to be a person who, outside the kitchen, communicates with the customer like a great friend. Hi Dany.
Rossano Copetti
.
18 Agosto 2024
10,0
Sembra già una “breve eternità” (mi si perdoni l’ossimoro) da quando ho portato a cena fuori la “mia” già ragazza (ora Donna) in questo locale a noi peraltro noto da tempo. Nessun calo nella qualità delle pietanze somministrate: una tagliata di tonno con salsina di accompagnamento (alla cipolla rossa, a me cara, manco fosse un ermo colle), due pescati del giorno alla ligure (ottimi), acqua, caffè e un bicchiere di rosso, Euro 86,50, ben spesi. Servizio gentilissimo (un piatto rimasto macchiato dopo l’asciugatura, subito sostituito di buon grado), e pure giovane, largo alle nuove leve, fatemi riposare, possibilmente non ancora in eterno. Tavolo all’aperto, reso immediatamente disponibile pur essendo altissima stagione (l’orario era però di cena precoce, come da nostro costume, ancora umido per il bagno nelle tiepide acque della baia). In sintesi: Che colpo, col Polpo!
ozioasi
.
05 Agosto 2024
10,0
Excellent spaghetti with octopus ragù and sliced tuna. Kind and more than friendly waiters.
THEAGLE YT
.
26 Luglio 2024
10,0
It really is a must-see address in Sestri Levante. Fish is their strong point. We ate anchovy fillets with lemon and seafood spaghetti (the best of our lives)!!!! Very recommended 👍👍👍
silvana mocellin
.
21 Luglio 2024
10,0
Exceptional food and great courtesy and competence from all the staff. A tip: even if they are not on the menu, if you ask the legendary chef they will let you taste the best spaghetti with cuttlefish ink and calamari from the Gulf of Tigullio.
Giandomenico Falcone
.
19 Luglio 2024
10,0
Locale tradizionale situato nel centro di Sestri Levante: ambiente con richiami marinari ma che necessita di una rinfrescata. Menù principalmente a base di pesce, con possibilità di pranzare a menù a prezzo fisso (opzione che abbiamo scelto). Piatti ben presentati e cucinati in porzioni abbondanti. Servizio attento. Discreta carta dei vini, anche se ci aspettavamo una maggiore varietà.
Location: 6, menù: 8, servizio: 7, conto: 7.
SimoDani2014
.
17 Marzo 2024
8,0