Family atmosphere within the village, possibility of eating outside in the alleys, or in the large room with a homely atmosphere, excellent first courses, really tasty, service a bit confusing and long, given the variety of dishes and the number of people. Overall an excellent restaurant, not luxurious but comfortable, prices are normal. I recommend it.
Liano Per
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26 Luglio 2025
8,0
A traditional restaurant that doesn't disappoint, offering unique and (for me) new dishes, such as the porchetta ravioli, which I particularly enjoyed.
Average prices, in line with the quality of the dishes.
Franco Malisani
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25 Luglio 2025
10,0
We had dinner with the family, excellent food, everyone liked it, good service, if you pass by Bolsena highly recommended
Giuseppe Grumo
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12 Luglio 2025
10,0
Everything was delicious, friendly staff, excellent service.
Rosario Ciardi
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10 Luglio 2025
10,0
excellent fried foods and delicious tripe
Stefano Cornaro
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10 Luglio 2025
10,0
Everything was delicious, the tables outside were perfect, typical environment, the only flaw was the music was a little loud, it was better to keep the volume lower
Tiziana Carpinello
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05 Luglio 2025
8,0
Very good pizza. Fast service. Very characteristic place located in the historic center of Bolsena
Maria Grazia Mercuri
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04 Luglio 2025
8,0
A culinary highlight!
There were two of us and we shared five dishes – each one was a pure delight. If you want to try the best carbonara of your life, this is the place for you. I felt the same way about the tagliatelle al ragù – simply delicious!
Everything tasted authentic, honest, and exactly what you'd expect from real Italian cuisine. No gimmicks, no frills, no exorbitant prices – just good, traditional food with soul.
When our order got a little mixed up (the antipasti came after the primo – which wasn't a problem for us), we were even served a limoncello on the house at the end. Fantastic! Thank you for the wonderful food and the friendly service – we'll definitely be back.
Christian Kellner
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27 Giugno 2025
10,0
Abbiamo scelto questo ristorante perché era l' unico che non imponeva un menù fisso per il pranzo pasquale. In realtà quel giorno il menù è stato ridotto, ma questo non ci ha impedito di trovare piatti che ci piacessero. I pici ai sapori del lago e quelli con asparagi e pancetta erano davvero deliziosi, ma abbiamo apprezzato anche il filetto di coregone e lo spezzatino di cinta senese. La location è abbastanza suggestiva, con salette molto strette che ospitano pochi tavoli. Conto leggermente alto ma giustificato dal fatto che si trattasse del pranzo pasquale.
Il Passator Cortese
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22 Aprile 2025
8,0
Cena a base di primi piatti tipici.
Pici cacio e pepe, pici alla carbonara e pappardelle al cinghiale.
Cucinati in modo ineccepibile, da definizione.
I sughi erano gustosissimi e in quantità.
Alternativa l'insalata pere, arance ed olive, senza lattuga.
Cicoria ottima ed amara.
Vino rosso della casa sfuso.
Rapporto qualità prezzo molto buono.
Il locale è in un vicolo storico, l'unico appunto che si può fare è che è un po' anonimo all'interno.
Servizio veloce e con tanta simpatia.
ItaliancowboyBolzano
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05 Marzo 2025
8,0