Passano gli anni, e i fasti del locale non annebbiano la cortesia, la qualità, e l'ottimo rapporto offerta/prezzo.....merita!
Merenda65
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23 Aprile 2025
Eh sì, si corre il rischio di scrivere sempre le stesse cose... Ma se la qualità è sempre al massimo, è logico confermare! Dopo una quantità infinita di pranzi agli Inseguiti, stavolta è toccato alla cena. E che cosa è cambiato? Nulla! Se non il fatto che nelle nostre scelte è finito un tagliolino allo scoglio fantastico, oltre a tutto il resto sempre ottimo, il motivo per cui siamo clienti affezionati e abbiamo fatto arrivare da Andrea e staff tanti clienti, tra i quali anche artisti famosi che ci hanno confermato l' ottima scelta. Difetti? Quali difetti??? A presto!
Calimero
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19 Aprile 2025
Very good restaurant. We were looking for a place to eat after 14:30 and this was the only restaurant welcoming us kindly. The sweet waitress helped us very well and gave perfect recommendations: the babysquid and the curry gnocchi. Thank you so much!
Ichelle van Dooren
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16 Aprile 2025
Top! We found this restaurant on the Cesenatico canal by pure chance. Truly a nice surprise, I recommend the tagliolini with clams and the fried food
Paolo Mangialardo
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13 Aprile 2025
Delicious food, the tagliolini with clams are top, the service too, in short, the quality is not lacking, the dessert is crazy!!!
One of the best restaurants in Cesenatico.
Cozy environment, even if we ate outside, and mushrooms that act as heating (photo 2)
Advised!!!
Cristiano Boschi
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13 Aprile 2025
This time we chose it at random, given that Cesenatico is full of restaurants and we are spoiled for choice. The next one will be a conscious choice because we will definitely be back! Special place, welcoming, friendly and helpful staff. We took two spaghetti with seafood and then divided the excellent and abundant fried food in two. They both took their delicious homemade dessert...and for me, who's a fan of foam in coffee, that was perfect too 😉. The value for money is also absolutely excellent. What can I say....Everything was super!
Michela Tonon
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13 Aprile 2025
Small place, the fairly informal owner inspires friendliness, we go back every now and then because the food is always good and at the right price
Roberto Brunetti
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13 Aprile 2025
Simple, good food, nice girls and the boss with a memory like Pico della Mirandola
Carlo Ferretti
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30 Marzo 2025
Just left satisfied! We took the L'abbuffata menu. Spectacular, everything excellent from the appetizers, to the first course (we took spaghetti instead of strozzapreti) to the fried food 👍🏻everything excellent compliments to everyone especially to the chef
lorella maccaferri
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24 Marzo 2025
Romantic place, confidential service that immediately puts you at ease, excellent food
Sergio Marabese
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16 Gennaio 2025