A place a little hidden from most but known by many. The first time at Ostaietta is unforgettable: good service and excellent dishes. Very good and rich appetizers, and a fish carbonara that I can't even tell you about. We couldn't order dessert because there wasn't even room for a pin! The only precaution is to book, at least a month and a half in advance (and I'm not surprised why!). Recommended :)
Elena Bonzani
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27 Maggio 2025
10,0
Thursday evening we tried a quick reservation ... usually you need to book at least a month in advance ... stroke of luck a last minute cancellation hurrah ... Wonderful trio of tartare, Ligurian-style catch of the day spectacular ... delicious ravioli ... bulk white wine from the Bosoni winery ... pistachio tiramisu ... perfect service, family atmosphere ... absolutely worth trying 👍🏻
Angelo Bruno
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25 Maggio 2025
10,0
It was the first time I ate there. Obviously limited choice for lunch, since it offers menus at more than affordable prices. For dinner I learned that it does an à la carte menu. Portions more than abundant, service quite fast, just like an "osteria". I will definitely go back.
Gabriele Pinasco
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19 Maggio 2025
8,0
Quite simply the best restaurant in the world, value for money. Incredible tartare, amazing pasta. I recommend it to everyone!
Mathias Canales
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15 Maggio 2025
10,0
Great food: fresh fish and unbeatable value for money!!! Welcoming atmosphere and excellent service! I will definitely be back! Booking recommended otherwise it is almost impossible to find a place
Sveva Sportelli
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15 Maggio 2025
10,0
Impossible to find a seat, really good. Incredible tuna tartare, catch of the day ditto
Arianna P
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04 Maggio 2025
10,0
Ci siamo recati in questa trattoria dopo aver letto le recensioni dei precedenti avventori. Arrivati alle 13:05, abbiamo dovuto attendere 55 minuti per essere serviti, senza nemmeno ricevere il cestino del pane. I piatti, quando sono finalmente arrivati, erano ottimi e abbondanti, ma per chi è come me gravemente allergico al riso e al mais la scelta è davvero limitata: non ho potuto mangiare nessun tipo di pasta né la frittura, in quanto hanno riferito che viene utilizzata la farina di riso. Mi sono dovuta “accontentare” di una grigliata di pesce, davvero buona.
Per chi non ama il pesce c’è poca scelta: nessun antipasto, un paio di primi e nessun secondo. I contorni non esistono.
Il prezzo è nella norma.
rosifon
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04 Maggio 2025
6,0
Fantastic place, maximum cleanliness..excellent and plentiful food..excellent service..
Renato Manconi
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10 Aprile 2025
10,0
Great experience, quality products prepared very well. Convivial environment, precise service with the addition of the chef who participates in the life of the room, plus. We will definitely be back to learn more.
corrado mitarotonda
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05 Aprile 2025
8,0
Eccezionale, meriterebbe il voto massimo che non ho dato perché è un pó rumoroso. Essendo piccolo, una quarantoba di posti, le chiacchiere dei vari tavoli si sentono. Come ristorante davvero top: primi, secondi e dolci sono eccellenti. Rapporto qualità prezzo super. Primo secondo dolce una bottiglia di vino in 4 e 2 di acqua: 33 euro a testa. Buonissimo il pesce: come primo Consiglio la calamarata di pesce oppure ravioli ai carciofi. Di secondo suggerisco il tris di tartare di tonno, che ha diverse opzioni di abbinamento. Non a caso occorre prenotare con mesi di anticipo
Lelpap6
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02 Febbraio 2025
8,0