Typical southern cuisine, with very good fish dishes and excellent raw materials. Typical and engaging friendliness of the owner, and courteous and attentive service. Welcoming location in an area with little traffic and with parking.
A restaurant to try!
Fabio Comanzo
.
21 Dicembre 2024
10,0
It is a neighborhood restaurant that offers Campania cuisine. The dishes are plentiful and highly seasoned, with rich and decisive flavors that harken back to tradition.
The furnishings are simple and spartan, pleasant. However, the place has a significant problem: the cooking smell is very strong and permeates into the clothes. It is not recommended for romantic dates or situations in which you want to be impeccable. I recommend using old and disposable clothes.
Giulia S.
.
19 Dicembre 2024
6,0
Pesce e carne molto buoni e freschi dolci spettacolari. Prezzo leggermente caro
Massimo Urbani
.
18 Dicembre 2024
8,0
Excellent fried food and pizza
Nice but not intrusive Neapolitan atmosphere
Honest prices
Marco Bedoni
.
16 Dicembre 2024
10,0
It is a place which, as the name of the place itself says, takes you from Rome to Naples. I ate some delicious zeppole and a pizza, "A 'Fetamma' was a sort of 4 cheese with some amazing cheeses and for the first time I also ate the classic "cornicione" of Neapolitan pizza. It was soft. One of the best pizzas I've ever had. I've ever eaten. The environment is soft and the staff immediately puts you at ease.
Lucrezia B.
.
11 Dicembre 2024
10,0
Point of reference when we want a nice pizza or a nice first course.
Don't miss the fried baby octopus with balsamic vinegar.
Friendliness of the staff and value for money is what makes us willingly come back.
DeRoMaT
.
03 Dicembre 2024
10,0
First of all I thank the owner.
I have nothing to say...and I don't say it just to say...but truly. From this photo it means everything... now you are the judge... and then tell me if I was wrong...
Bon appetit everyone.
Daniele Tiberi
.
23 Novembre 2024
10,0
Delicious pizzas, truly the same as those you eat in Naples.
Congratulations and see you soon!
Claudio Martinenghi
.
21 Ottobre 2024
10,0
Sono tornato in questo Locale dopo qualche anno e ho trovato alcune Novità come per esempio non c'è più la Vetrina del Pesce Fresco Pescato e Nota di Demerito non c'è il Menù Cartaceo e chi non ha il Cellulare o Dimestichezza deve Sorbirsi il Menù Decantato velocemente dal Personale. Assolutamente NO e poi volete Sottostare ancora alle Ridicole Norme Covid?
Prendiamo una Buona Mozzarella in Carrozza (quella Vera Napoletana), 2 Supplì, 3 Fiori di Zucca (Corretti ma Non Entusiasmanti - il Solito Pastellone).
A seguire 3 Pizze Forcella (Margherita con Bufala) e una E Caì (Bianca Bufala, Porcini Congelati e Basilico) tutte di Buon Livello.
Per finire un Babà Napoletano.
Con 3 Birre Chiare Medie e una Ipa € 90,30 per 4 Persone (22 € abbondanti a Persona). Corretto.
Naturalmente la Recensione è Solo per il reparto Pizzeria perchè il Menù comprende anche Antipasti Primi e Secondi di Pesce e Carne.
Paolo C.
.
11 Agosto 2024
6,0
Sì, giudizio parziale per ora limitato alla pizzeria, ma è anche ristorante, più di mare che di terra, con cucina tipica, campana, dunque di territorio. La pizza è quella napoletana e influenza questa valutazione, perché per me o il "cornicione" è vuoto, ben alveolato, cavernoso, e risulta come una "nuvola" al palato - e quello proposto sia nella margherita classica sia nell'ortolana in bianco non lo era affatto - o lo fai ripieno, altrimenti ti ingozza e basta. E così di fatto è stato. Servizio sull'efficiente, costo medio, ambiente un po' sacrificato, con piccolo dehors sulla strada.
robi1952
.
23 Luglio 2024
6,0