Fabulous, as usual. Vast choice, non-free creativity and everything truly exquisite. Extremely attentive and kind service. A true experience, like few others. Unique hosts...
Francesco Ricciulli
.
23 Agosto 2024
10,0
Good food with intense and decisive flavors that satisfy the palate in an informal and relaxing environment!!
In the room....or rather outside in the highest level, delightfully ventilated....Erica with a C as immediately specified....very nice, prepared and professional, with whom it is also pleasant to converse!!
Advised!!!
MANZONI G
.
13 Agosto 2024
10,0
Divine fish and cooked in a simple but creative way. Warm and familiar environment. Advised!
Saverio Luzzi
.
06 Agosto 2024
10,0
A restaurant with a family atmosphere, and great culinary level.
The dishes they offer are a reflection of the owners' love for quality cuisine; for the promotion of its culture and for the attention to detail.
We were fortunate enough to try a little of everything (because we returned to the restaurant twice during our vacation) and we loved everything. The dishes are made with fresh ingredients, the wine we drank was from a local wine shop and the cuisine is of a high standard.
The service is excellent: we received very friendly and attentive treatment from the waiters and owners. We had a great experience.
Not only do we recommend this place, we urge visitors and locals of Grosseto not to miss out on visiting it!
-Gema & Chris
Gem -
.
30 Luglio 2024
10,0
I had dinner in this restaurant on Friday 26 July. They seated us outside. The two of us order a meat tartare (good), a crostone with squid (good), a grilled fish, paccheri with seafood, a cheesecake, a coffee. All good, but to give 5 stars I would expect a leap in quality. Fair price (€50 each). Purely personal suggestions: I would serve the entrée after the order, while I would announce the off-menu dishes when the menus are delivered and not after the customer has already chosen from the menu.
Valente Camesasca
.
27 Luglio 2024
8,0
Sono stato a cena in questo ristorante venerdì 26 Luglio. Ci hanno fatto accomodare all'esterno. Ordiniamo in due una tartare di carne (buona), un crostone con totani (buono), una grigliata di pesce, paccheri allo scoglio, una cheesecake, un caffè. Tutto buono, ma per dare 5 stelle mi aspetterei un salto di qualità in più. Prezzo giusto (50€ a testa). Suggerimenti puramente personali: l'entrè lo servirei dopo l'ordine, mentre i piatti del fuori menù li annuncerei al momento della consegna dei menù e non dopo che il cliente ha già scelto dal menù.
Valentss
.
27 Luglio 2024
8,0
In giro per Grosseto ci siamo imbattuti in questo delizioso locale, segnalato anche dalla Michelin, quasi per caso, facendo zapping su tripadvisor e devo dire che mai scelta fu più azzeccata. Locale veramente carino, location deliziosa con i suoi bei mattoni a vista, le file di bottiglie di vino sugli scaffali, a rimarcare l'importanza di questo prezioso nettare nella cucina nostrana, le belle foto di famiglia e i bozzetti con belle caricature ai muri a secco, il tutto a donare un'impronta molto rustica e familiare all'ambiente. Ottima accoglienza con un bel calice di Chardonnay e un assaggino di pappa al pomodoro, rigorosamente offerti dalla casa. Menù interessante, con belle rivisitazioni e variazioni sul tema per nulla azzardate. Pici con bottarga di Orbetello e lardo di Colonnata molto buoni, così i tagliolini di farro, pomodorini, frutta secca e pecorino, accompagnati da due ottimi calici di Morellino, cult enologico della Maremma. Porzioni molto generose, tanto da dover rinunciare ad ulteriori portate. Conto più che onesto (problemi col pos ci hanno costretto a pagare in contanti, (ma può capitare). Ottima cena in un locale veramente eccellente.
pinky1708
.
03 Luglio 2024
10,0
What can I say, I've never been there... maybe I could even venture that it is among the 2/3 best restaurants in the city. Excellent food and also with generous portions. Fresh and impeccable service.
gerardo rosolia
.
28 Giugno 2024
10,0
Everything special. The only flaw is due to the crowds, the long wait between the first and second course.
Tabo 69
.
11 Maggio 2024
10,0
We have been going there for years and it is always perfect, starred quality with a trattoria-like welcome (always smiling and welcoming) top
Cristian Casamonti
.
11 Maggio 2024
10,0