A real gem.
Run by a fantastic couple.
He on duty and she in the kitchen who welcomes every customer with a smile and a joke to make you feel immediately at home.
The simple menu but with genuine and fresh products.
A nice wine list.
In short, worth trying.
We'll be back for sure
Marcelo
.
07 Gennaio 2025
10,0
Locale arredato in modo un po' retrò, ma comunque nel complesso carino.
Subito i prezzi ci hanno spaventato, ma poi abbiamo dovuto ricrederci.
15 euro per un antipasto a base di sarde cucinate con la cipolla di Tropea, a cui la cuoca ha aggiunto, su nostra richiesta due medaglioni di polenta fritta con pancetta. Ne abbiamo ordinato uno diviso due, ma i due piatti erano come da porzione intera! Quindi il loro prezzo, più che onesto, sarebbe di 7,50 euro ciascuno.
Prima ci è stata portata una mise en bouche con la zucca e un crostino imbevuto di un olio umbro straordinario, ho ancora quel profumo nel naso.
Da bere due calici di un Lugana buonissimo e mezza minerale.
Quindi abbiamo ordinato due primi a base di paccheri, zucca e non mi ricordo cos'altro. Eccellenti. Ma soprattutto di proporzioni gigantesche, tanto che mia moglie ne ha avanzato un po', ma non perchè non fossero strabuoni.
Servizio gentile, con la cuoca che, simpaticamente, ogni tanto esce dalla cucina e rimprovera il marito di non spiegare bene i piatti.
Conto finale di 70 euro in due, corretto.
Cena piacevolissima.
CarloBattista
.
09 Dicembre 2024
10,0
The top of the top traditional and home cooking, we will be back soon
Matteo Mazzurana
.
24 Novembre 2024
10,0
We were guests of friends. We will never stop thanking them. They introduced us to one of the EXCEPTIONAL little restaurants. Thanks to Brigida who made us feel like old friends. Now let's move on to the serious things: from appetizers to desserts I have to give 6 (six) stars. All the dishes served were accompanied by explanations (where, when and why). So many special features that we promised ourselves to return and try them. Very fair quality/price. Family atmosphere and very nice. THANKS again to Brigida and her husband.
Fulvio Guerriero
.
19 Novembre 2024
10,0
Amzing fresh food home made pasta and little bagles.Attentive service
Sara Ken Dror Cohen
.
15 Novembre 2024
10,0
Excellent and cozy restaurant! Perfect for families and couples.
Gabriele Minniti
.
01 Novembre 2024
10,0
We were the only guests, and I believe the kitchen was opened just for us. Both the pasta with clams and the daily pasta special were excellent, and the service was even more outstanding. Highly recommended!
Lucas Köster
.
06 Settembre 2024
10,0
The food was good, but the food was definitely way to expensive!! Kids pasta was 14€ and focaccia was also 14€ this is not worth the value.
Natascha Fitermann
.
26 Agosto 2024
6,0
Quality raw materials and very high quality cuisine. Congratulations to Brigida and all her staff. .
Simona Ferri
.
24 Agosto 2024
10,0
Das ältere Wirts-Ehepaar hat uns ausgesprochen herzlich empfangen und mit Hilfe einer Übersetzungs-App durch die Speisekarte geführt.
Die Speisen werden ausschließlich mit lokalen Produkten liebevoll zubereitet.
Wir hatten Sardinen als Vorspeise, in Balsamico mit roten Zwiebeln, anders als üblich und sehr lecker. Der Pulpo war der zarteste Pulpo den wir je gegessen haben. Die Spaghetti Vongole sehr lecker.
Wir würden jederzeit wieder kommen.
Danke für den schönen Abend und die netten Gespräche mit „Händen und Füßen „ Wir haben uns willkommen gefühlt.
Almuth G
.
18 Agosto 2024
10,0