I had delicious stuffed zucchini flowers and the famous agnolotti plin— stuffed with meat in a brown sauce. The women who served me were lovely. A very nice local restaurant off the beaten track a bit.
Ker H
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14 Giugno 2025
8,0
Right! This is the right place. Strong personality expressed with grace and discretion, splendid hand in the kitchen, by the book, meticulous care, exemplary dishes. And if this is not exclusive in a city that has a sublime and ancient relationship with food, here the naturalness without presumption with which perfect dishes are served is surprising.
Gabriele Giuga
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29 Maggio 2025
10,0
The service is wonderful. I felt right at home. A very cozy restaurant, perfect even for solo travelers. The waitress does a fantastic job. The food is very good.
Alejandra MN
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27 Maggio 2025
10,0
Very nice place, kind and welcoming staff, we ate very well.
Michela
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19 Maggio 2025
10,0
Excellent dinner, especially the pasta which was very interesting and elegant. Attentive service, a great evening.
Thomas Bacher
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18 Maggio 2025
10,0
We had dinner at Fanfaron after booking by phone. Smiling welcome and quick order taking. Beautiful local cuisine, freshly prepared zucchini flower fritters, excellent raclette presented as a house specialty, refreshing green asparagus salad, soft roast black pork, pleasant panna cotta, washed down with a Pinot Noir with beautiful floral notes. Addition to the average of establishments at this level.
Edmerich (Edmerich)
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08 Maggio 2025
10,0
I have to give 3 stars ONLY because the quantity/price ratio is too low. The food is good, I would change some things (stronger flavours) but it is good. The problem is that the starter seemed more like an aperitif in terms of quantity while the first course must have been 100g. Whoever took me there told me that years ago they were more generous with quantities, I think they should be again.
Pietro Bruno
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08 Maggio 2025
6,0
Very good Piedmontese cuisine. Warm welcome (and in French!). Absolutely fair prices
Jean-Yves Winand
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04 Maggio 2025
8,0
Si può considerare sempre una certezza una cena qui...ma la cosa più bella è che ti sorprende sempre cambiando menù, scegliendo la stagionalità dei prodotti, congedando i funghi e accogliendo taccole e fave, proponendo la colomba a Pasqua come dessert e reinterpretando con estro i piatti della tradizione piemontese.
Servizio sempre impeccabile, ma soprattutto accogliente e cordiale.
stefania b
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18 Aprile 2025
10,0
Locale elegante, arredato con gusto e personale gentile. I piatti tipici della cucina piemontese sono serviti con un impiattamento ricercato e curato. Buoni gli antipasti (in particolare quello piemontese) e anche i carciofi fritti. Per quanto riguarda gli agnolotti del plin erano di dimensione troppi grandi per i miei gusti (troppa pasta). Buona anche la scelta dei dolci. Nella carta non c’è una scelta eccessiva di piatti ma sono cucinati bene. Prezzi un po’ alti (due piatti + dolce condividendo una bottiglia x tavolo almeno 50€)…ma confermo che le materie prime utilizzate sono di qualità. Unica pecca il doppio turno da rispettare (si inizia alle 19.30 e alle 21.30 e’ necessario alzarsi ..)
Roberto B
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22 Gennaio 2025
8,0