Me ne avevano parlato bene in tanti e da tempo mi ripromettevo di andarci e finalmente ci sono riuscito. Cena di famiglia con moglie e figli che ha pienamente soddisfatto tutti e quattro. Il menù è esclusivamente di pesce e i piatti sono ottimi sia per la qualità del pesce che per la presentazione che per la quantità. Piatti mai banali ma sorprendenti. Un trionfo di pesce ad un prezzo molto giusto e per nulla esoso in rapporto alla qualità e alla quantità. Molto buono anche il servizio. Non fatevi ingannare dall’aspetto esterno del locale (ma presto cambieranno location) perché varcata la soglia l’interno è ben curato e accogliente. Ci torneremo sicuramente
pepacciani
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31 Marzo 2025
Excellent experience
Friendly and professional dining room staff. Clean and welcoming place. Carefully prepared dishes, excellent raw materials. Congratulations to all the staff. Micaela
Micaela Borella
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10 Marzo 2025
Nice and relaxing environment
Very fresh raw fish
Excellent seafood dishes with a particular note to the Risso prawn tartare, amazing!!!
Generous portions
Advised
Finally a good restaurant where you can eat excellent fish in Parma with a truly honest quality-price ratio! Welcoming location, interesting menu and punctual staff. Special thanks to Gabriele for the pleasant company to whom we wish the best! :)
Desiree Amato
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05 Marzo 2025
Comfortable and welcoming environment, excellent fish, prices in line with the products served.
Luca Carpigiani
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26 Febbraio 2025
Always very fresh fish. Fried very dry, and the au gratin always well balanced so as not to cover the flavor of the fish
Silvia Marasi
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17 Febbraio 2025
Quando la voglia di pesce mi assale, quando una serata con le gambe sotto al tavolo vuole raggiungere un risultato positivo, vengo in questo ristorante .
Spesso con il solo carpaccione esco soddisfatto, al punto che non vedo l'ora di ritornare.
massimo s
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24 Gennaio 2025
Nice place and excellent service. The fish is cooked with care and dishes are not banal
It's a place where it's nice to come back to good company
Sandro Stocchi
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22 Gennaio 2025
We had dinner in the room on the right, three tables, soft light... seafood spaghetti, mixed fried fish and sea bass turban, good and well-plated dishes, very good lime and ginger sorbet and trifle...
sonia dellaturca
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18 Gennaio 2025
We have been coming to this restaurant for years, excellent food and attentive and helpful service, always excellent choice of wines, always excellent food, excellent
Sonia and Mauro
Sonia Venturi
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17 Gennaio 2025